Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal nézebb szívtelen, idiótáknak azokat a lányokat akiknek nem mindegy, hogy milyen munkája van egy férfinek?
Én is kerülöm ezeket a férfiakat, de nem a pénz miatt.
Első zavaró dolog, mondjuk egy pincérben, a munkaideje. Hétvégente, esténként, ünnepeken. Így nem tudunk normálisan találkozni, kapcsolatot kiépíteni. Ugyanígy ki vannak lőve durva munkaidővel a vállalkozók.
Második a stressz. Egy rossz helyen dolgozó eladó, akivel bunkóznak egész nap, nézi milyen drága holmikat vesznek mások, piszkálja a főnöke, mert megteheti, mert könnyen pótolható, nem lesz nyugodt, figyelmes és kiegyensúlyozott munkaidőn kívül sem.
Harmadik a fizikai munkát végzők gondja, árufeltöltők, festők, építkezésen dolgozók.
Fáj mindenük, nincs energiájuk, leszívja őket a munka, nem fog veled munka után elmenni korcsolyázni, vagy sétálni, mert leszakad a lába, a dereka, a háta.
Negyedik probléma a kisebbségi komplexus, amit azok miatt az emberek miatt szednek össze, akik bunkók velük. Vegyünk egy pultost. Egy rakás bunkó részeg alaknak kell jópofiznia. Vagy egy ellenőr. Vagy egy kidobó, mindenki bunkózik velük, kerülik a tekintetüket. Frusztráltak és ezért kisebbségi érzés alakul ki bennük, ami miatt a magasabban képzett embereket gyakran utálják, vagy valamilyen szenvedélybetegségben vezetik le ezt.
Ötödik gondom velük az, hogy szörnyű társaságban mozognak, ehhez pedig idővel alkalmazkodik a legintelligensebb ember is. Káromkodik, furcsa nézeteket vall, úgy érzi neki jár a pia munka után, vagy mittudomén. Megváltozik a személyisége, az őt körülvevő emberek hatása miatt.
Hagyjuk màr ezt a dumà hogy a szerelembe,a pàrkapcsolatba nem szàmît a pénz,meg a pénz nem boldogît.
200at keresek,had vàrjam màr el a pasimtol is hogy ne minimàlbéren tengödjön.
A végzetség engem pl nem érdekel,nàlunk egy gyarba is megkereshetnek 130at legalàbb.
A pénztelensém miatt meg egy pàrkapcsolatba akarhogy is nézed lesznek konfliktusok,fôleg hogy az egyik fele annyit keres.
N25
Számít a pénz is, ha a lány jól keres. Azért dolgozott hosszú éveken keresztül (diploma vagy sok munka a cégnél h magasabbra jusson), mert jól akar élni.
Viszont ha összejön egy segédmunkás pasival, akkor ugrott a jólét, feleslegesen dolgozott ennyit a sikerért.
Egy pasinál kicsit más, nekik benne van az ösztönükben, hogy eltartsák a családot, a társadalom szemében is igazi férfi az ilyen. A férfiaknak általában kielégítő, ha az ő 300ából élnek de ő családfenntartó, a férfi, aki kényelmes életet biztosít a feleségének (mert mondjuk elég valami kevesebbet fizető állást vállalnia, amiben kiteljesedhet), gyermekeinek.
Egy jól kereső nő nem arra vágyik, hogy eltartson egy ferfit, hanem h ketten a jó fizetésükből mehessenek nyaralni, nagy házban éljenek stb.
Szerelemből meg jó emberi értékekből nem kapsz enni, nem lesz fűtés télen, nem lesz tető a fejed felett.
Kedvességgel és közös hullámhosszal nem fogsz tudni elmenni pihenni, nyaralni, nem lesz kocsid, nem lesz semmi "luxuscikk", ami nélkül viszont a magad életét nehezíted meg.
Tagadhatod, ameddig akarod, a pénz igenis fontos lesz, nem csak párkapcsolatban, úgy általában az életben.
És egyébként meg valóban, egy ember általában nem azért gürizik és dolgozik és tanul és éjszakázik meg hétvégézik meg szenved, hogy utána egy alacsonyabb életszínvonalhoz alkalmazkodjon. A kapcsolat valóban jár lemondással meg alkalmazkodással, de azért van határ, nem fogok csak azért beköltözni a putriba a párommal, csak mert neki ez elég és "ne kergessük az anyagi boldogságot". De igenis, az anyagi boldogság az élet más területén is nyugalommal tölt el- amikor biztonságban érzed a lakhatásod, a megélhetésed, amikor kényelmesen utazol, amikor meg tudod fizetni a magánorvosokat (mert a tb-t hiába fizeted, a nyugger nyanyusok meg a munkanélküli cigányok elveszik az összes kapacitását az orvosoknak, szóval MUSZÁJ magánorvoshoz menned), akkor valahogy könnyebb boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni, mint akkor, amikor orvoshoz is csak munkaidőben tudsz menni, aggódnod kell azon, hogy a bank elveszi a fejed fölül a házat, és egyébként is napi 3 órát kell utaznod a tömött, büdös buszon a munkahelyedig meg vissza.
"fontosabb a társadalmi státusz, mint az emberi értékek? "
Az is egy érték, ha vki biztos anyagi hátteret tud teremteni. Azt jelenti, hogy az illető jól tanult, kitartó, okos, szorgalmas, vagy leleményes, talpraesett, kreatív, keményen dolgozik.
Azt írod, hogy fontos, hogy ne élősködjünk a másikon.
Akkor ez a pasikra nem érvényes? Mikor egy jól kereső nővel összeáll valami nihilista minimálbéres pasi, beköltözik a lakásába, és a teljes fizetése arra se elég, hogy fedezze a rá eső rezsit és kaját, azt minek hívod?
Pont úgy élősködik a nőn, pont úgy tőle függ a jobb életszínvonala, stb.
De emancipáció ide vagy oda, még mindig a nők szülnek. Elég, ha az első pár hétben táppénzre kell mennie, már ott pusztulnak éhen mindketten, ha a pasi elposhad a minimálbéréből.
Bocs, de én nem tudnék szerelmes lenni egy olyan pasiba, aki mellett csak a létbizonytalanság vár. Úgyhogy itt akkor bukott is az elmélet, hogy csak a szerelem számít, az ugyanis vagy létre se jön, vagy gyorsan véget ér.
Na leírnám a történetemet, hogy miért zavar amit írtam. Kevés oxigénnel születtem és ért egy kis agykárosodás és emiatt nem tudtam jól tanulni, beilleszkedni, sok bántódás is ért az életben. Érettségi is csak kinkeservesen tudtam letenni majdnem megbuktam.
Aztán jött egy rosszabb időszak mikor anyukámat elvesztettem, kaptam egy idegösszeroppanást és leszázalékoltak. A leszázalékolás nem csak ezért történt, hanem, mert megállapították rólam, hogy aspergeres vagyok, ami nem biztos, hogy igaz rám, mert olyan állapotban voltam, hogy lehet úgy viselkedtem, mint ami az asperesekre jellemző. 4 órában dolgozom, de kapok a szüleim után ellátást, mert 25 éves korom előtt vesztettem el őket. Nem keresek olyan rosszul, de túl jól se, 130-t keresek nettóba.
Azok miatt vagyok ideges, mikor egy lány előtértbe teszi az anyagiakat és csak úgy tud a másikba beleszeretni, ha megvan neki minden. Nekem sokáig voltak nagyobb ambícióim, általános iskolában mikor jobban tanultam, vágytam arra, hogy később főiskolára vagy egyetemre menjek, aztán jött a gimi pokol volt nekem. Ezek után engem nem zavarná az önbecsülésemet az, hogyha egy nő többet ért el nálam, úgyis van sok időm, megoldanék egy pár olyan feladatot amit inkább a nők csinálnak, mint főzés, takarítás, amúgy is magamra szoktam főzni és takarítani is.
De értsd meg a nőknek ezek fontosak,mert evolúció a férfiak keresik a pénzt,sajnos ez ilyen.
Őket az eredmények érdeklik,mert ha tudsz erőforrásokat biztosítani akkor jó parti leszel és vonzódni fognak.
Ezt sajnos el kell fogadd.HA egy lány megteheti válogatni fog ma már a pénz diktál.
Tanulj ki egy szakmát pl autószerelő,hegesztő azzal jól fogsz keresni.
Vagy ha mindenképpen mennél fősulira tanulj próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!