Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan lánnyal, aki éppen terhes valaki mástól, de a gyerek apja rég kilépett a lány életéből?
A kérdező miért lapít, mint szar a fűben. Lenne néhány nagyon fontos részlet, ami árnyalhatná a vélemény alkotást és ha már ilyen sokan méltatták válaszra, az lenne a legkevesebb, hogy reagáljon valamilyen módon!
Pl. az ő kora, a lány kora, a terhesség ideje, az előző kapcsolatban, mennyi idő után esett teherbe és milyen körülmények között, akarta-e a terhességet, életkörülmények, stb.?
Na mindegy!
Jól láthatóan 2 táborba osztható a válaszadók zöme és én a kevésbé szimpatikusnak tűnő, ellenzők táborát szaporítom.
Nem szeretnék szamár lenni, a "ha ló nincs, jó a szamár is" szituációban.
Szerintem itt kölcsönös szerelemről szó sincs, ez a kapcsolat legfeljebb a kölcsönös kihasználásról szólhat. A nőnek jól jön egy lúzer, aki segít felnevelni a mástól fogant gyerekét, a férfi meg megkaphat egy olyan nőt, aki amúgy jó eséllyel szóba sem állna vele.
Na, végre válaszolok. :)
Az a helyzet, hogy nem rólam van szó, csak általánosságban kérdeztem.
Én 18/L vagyok és még nincsen gyerekem.
Szia! Örülök neki, hogy jelentkeztél és nem csak a válaszadók beszélgetnek egymással. :)
Remélem nem azt a kutatást akarod te is erősíteni, ami szerint sok nő evolúciósan hajlamos rá, hogy a csapodár alfa hímtől szeretne megfoganni, bízva annak jó génállományában, de a születendő gyermek felnevelését, egy biztonságot nyújtó, hűséges, szorgalmas "balekkal" megoldani? Ebben volt is logika, ameddig működött a természetes szelekció,,,, a túlélés a rátermettségen múlott és elhullott a férgesse. A baj csak az, hogy manapság a "férgesse" is képes hosszabb-rövidebb ideig elhitetni magáról, hogy ő az alfa hím és miután lelép, vagy kiismerik és kirúgják, maradnak a selejtes gének, meg egy megkeseredett, egyedül álló anya. Szerencsésebb esetben összejöhet egy megalkuvásokkal terhelt, szükség szülte család, ahol a nevelőapa, hiába neveli a sajátjaként, mégsem láthatja rajta soha a saját vonásait, az unokái nem öröklik a génjeit és gyakran még a nevét sem. Az anya helyzete sem biztos, hogy sokkal jobb. Akármennyire is szereti a gyermekét, néha mégis elszomorodik mikor ránéz,,,, ha még mindég szereti a vér szerinti apát, azért, ha meg meggyűlölte, azért és még az sem kizárt, hogy őt okolja azért, hogy kisiklott az élete. A gyerek meg mindkét szülőjétől megkaphatja, hogy "olyan vagy, mint az a hülye apád!" (Akit ráadásul lehet, hogy nem is ismer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!