Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal, aki éppen terhes valaki mástól, de a gyerek apja rég kilépett a lány életéből?

Figyelt kérdés
Hetekkel ezelőtt szakítottak és a gyerek apja már másik országban él vagy a gyerek apja meghalt és a lány már nem tudta elvetetni a gyereket?

2017. febr. 6. 09:45
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Más kölykét nem fogom felnevelni. Nem leszek apa pótlék.
2017. febr. 6. 11:57
 22/45 anonim ***** válasza:
60%
Emberek, annyira pesszimisták vagytok, hogy az már szinte fáj. Aki esélyt adna egy egyedülálló anyukának (akit egyébként ti sem ismertek), azt mindennek elhordjátok. Aki elküldené a nőt a búsba, az a legokosabb. Ha szereti és vállalná a kockázatokat, miért ne jöhetne vele össze? Lehet, hogy álmodozom, de gondoljatok bele abba, hogy mi lenne ha ti lennétek a kettőjük helyzetében. Ha nektek lenne egy szerelmetek, akinek gyereke lesz és rászorul a segítségetekre. Vagy ha ti lennétek a lány helyében és például a srác elutasítana titeket, mert mástól lesz gyereketek. Igazságos ítélkezni mások felett? Gondolkodjatok el!
2017. febr. 6. 11:59
 23/45 anonim ***** válasza:
65%
Utolsô,a sajàt kôlykôdet meg ne csinald meg!
2017. febr. 6. 12:00
 24/45 anonim ***** válasza:
23as vagyok,21nek szolt.
2017. febr. 6. 12:01
 25/45 anonim ***** válasza:
73%
"Más kölykét nem nevelem". Az a kölyök egy érző emberi lény,nem tehet róla,hogy a biológiai apja elhagyta vagy meghalt.Komolyan,annyi itt az érzelmi analfabéta,hogy az siralmas.Ha lenne egy szerelmem,aki gyermeket vár,akkor a gyerekével együtt szeretném.
2017. febr. 6. 12:02
 26/45 anonim ***** válasza:
43%
Isten ments!
2017. febr. 6. 12:03
 27/45 anonim ***** válasza:

Mondjuk itt a valaszadokat eleve szurnem. Szerintem a legtobb valaszado meg 30 eves sincs. Azt megertem, h 30 ev alatt senki nem vallalna be egy ilyen dontest. Nem neveznem tehernek, m aki egy gyereket tehernek tekint, annak sajatot sem kene vallalni...

A masik dolog, h ez teljesen egyedi eset fuggo. Nem lehet altalanossagban feltenni egy ilyen kerdest, m senki nem ismeri a reszleteket az erintetteken kivul, es persze, h rogton jonnek a nemleges valaszok a sok "nagyokostol" :D

Ezt csak Te tudod eldonteni, kedves kerdezo - mar ha Te vagy az, aki ossze akarsz jonni a terhes lannyal.

Az en esetemrol annyit, h en is ugy gondoltam, h no letemre soha nem jonnek ossze olyan pasival, akinek gyereke van. De a mostani parom megis ebbe a kategoriaba tartozik; van egy gyereke. Es nem bantam meg a dontesemet. Boldog vagyok vele, ot szeretem es nem kellene senki mas...

2017. febr. 6. 12:31
 28/45 anonim ***** válasza:
58%
Nem jutnank el odaig, hogy a szerelmemnek nevezzem a masikat, mert alapbol ismerkedni sem kezdenek vele. Nokent persze mas, mert ha a pasi van ott egy kisgyerekkel, az egyszerubb szituacio, mint egy idegen gyerekevel terhes no. Igy meg _esetleg_ bevallalnam a kisgyerekes ferfit, de terhes nokent nem varnam senkitol, hogy osszejojjon velem, eleve nem is ismerkednek, meg mondjuk alapbol nem kerulnek inkabb ilyen szituacioba. Nem vallalnek gyereket olyannal, aki eselyes, hogy lelep. Ha meg netan meghal az apuka, akkor nem igazan tudom elkepzelni, hogy ra par hetre mar pasizzak boldogan.
2017. febr. 6. 12:49
 29/45 Mi közöd Tőle ***** válasza:
50%
Én nem nevelném más gyermekét. Minek, ha gyermektelen nők tucatjai közül választhat az ember.
2017. febr. 6. 12:53
 30/45 anonim ***** válasza:
15%
Érdekes hogy valaki a férfiak szemére vetette, hogy nekik igenis fontos a szex a kapcsolatban, mikor a nő már eleve terhes. :)
2017. febr. 6. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!