Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal, aki éppen terhes valaki mástól, de a gyerek apja rég kilépett a lány életéből?

Figyelt kérdés
Hetekkel ezelőtt szakítottak és a gyerek apja már másik országban él vagy a gyerek apja meghalt és a lány már nem tudta elvetetni a gyereket?

2017. febr. 6. 09:45
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
72%

Most hiába puncsoltok itt, hogy milyen az, aki szerint nem érdemel párt, meg blablabla.

Ez az az élethelyzet, mikor a nőnek nem lehet a pasizás az elsődleges helyen.

Az a dolga, hogy végigvigye a terhességet, maximálisan odafigyelve a babára, aztán az első hónapok, évek küzdelme jön, többnyire egyedül.

Aztán ha el tud mozdulni a pici mellől, esetleg már dolgozik is, és rendbe tette a saját életét minden szinten, akkor semmi akadálya, hogy megtalálja élete párját, aki a gyereket is elfogadja, és egy család lehetnek. Erre rengeteg jó példa van. Egyáltalán nem azt mondom, hogy örökké egyedül kell maradnia.

De terhesen nincs itt az ideje az ismerkedésnek.

A másik álszent duma, amit lehet elfelejteni: HA SZERETED...

Basszus, szó nincs szerelemről, még csak ismerkednek. Tehát lapozzunk.

Apropó ismerkedés: hogy? Hol? Kivel?

Ne viccelj.

Buliban? Oda kismama nem való.

Utcán: a terhes nő a legnagyobb nőcsábásznak is tabu, soha nem fog odalépni senki.

Társkeresőn: hát persze. Kiírja, az adatlapra, hogy X hetes terhes. Biztos áradni fognak a levelek... Legfeljebb pár perverz, beteg elmétől, aki ki akarja próbálni a terhes szexet, mert ugye a terhes nők kívánják a legjobban. Ha nem írja ki, hogy terhes, és az első randin derül ki, akkor az átverés, és ott a pasi le is zárja a sztorit, már csak azért is, mert átverte.

Tehát tök jól hangzik, hogy elvileg összejön valakivel és egymásba szeretnek, de gyakorlatilag ilyen százezerből egy esetben fordul elő. Ugyanis normális terhes nő sem ismerkedik, meg normális pasi se ismerkedik terhes nővel.

Utána, ha már minden OK, akkor hajrá!

De ne egy pótapát keressen fejvesztve, mielőtt megszül, mert egyedül nem tud gondoskodni egy gyerekről, és rossz embernek tette szét a lábát, most meg azt se tudja, mihez kezd majd egyedül.

2017. febr. 6. 13:32
 32/45 anonim ***** válasza:
92%

Optimális esetben a gyermek egy már kellőképpen megalapozott, stabil, kipróbált párkapcsolatba születik, amikor a pár tagjai már alaposan ismerik egymást, túl vannak egy seregnyi élethelyzet kezelésén, megoldottak egy csomó problémát közösen. Már létezik a "mi"-tudat, ami az évek során alakul ki. A terhesség és a gyermek születése még egy stabil kapcsolatban is komoly megmérettetés, hiszen új szerepeket kell megtanulni, a férfi-nő kapcsolat mellett megszületik az anya és apa szerepe. Ezt kezelni komoly feladat, sok kapcsolat nem is bírja ki.

Ha a gyerek már úton van a kapcsolat kialakulásokat, akkor szükségszerűen kimarad egy csomó fontos lépés, ami egy kapcsolatot megalapoz. Nem kizárt, hogy működik, de arra is komoly esély van, hogy nem. Én pedig nem szívesen játszanék emberi életekkel orosz rulettet.

Nő vagyok, van már gyermekem. Ha ilyen helyzetbe kerülnék valaha, én elsősorban a gyermekemre koncentrálnék, nem keresnék párkapcsolatot. Mégpedig azért nem, mert a terhesség alatt és a baba születése utáni első évben olyan hormonbomba van a női szervezetben, ami egy megváltozott tudatállapothoz vezet. Egyrészt képtelen az ember racionális döntéseket hozni, másrészt ilyenkor úgy intézni a természet, hogy a nő a gyerekre fókuszáljon, a partnerre csak nagyon minimális energia jut. Én nőként nem tartanám korrektnek egy férfival szemben sem, hogy eleve úgy kezdjek vele kapcsolatba, hogy csak töredék energiát tudok rá fordítani és nem teljesen kölcsönös a dolog. Kihasználásnak érezném, és ilyen kapcsolatra egyáltalán nem vágyom.

2017. febr. 6. 14:10
 33/45 anonim ***** válasza:

"SziSzilvi95 nevű felhasználó válasza:

Érdekes hogy valaki a férfiak szemére vetette, hogy nekik igenis fontos a szex a kapcsolatban, mikor a nő már eleve terhes. :)"

Ugyan, lehet, hogy a lány is életében 1x csinálta, abból lett a gyerek, és többé nem is akarja, ehhez keres párt :D

2017. febr. 6. 14:43
 34/45 anonim ***** válasza:
53%

Ha a gyerek apja már rég nincs a képben, akkor a nő már nem terhes.

Ha még terhes, akkor annyira régen nem lehet vége annak a kapcsolatnak.

Ha nem tudja elvetetni, de felnevelni sem tudja egyedül, akkor pedig adja örökbe. Ne lőcsölje más nyakába.

2017. febr. 6. 14:52
 35/45 anonim ***** válasza:
34%
Igen,ha szeretem a lányt.A gyerek a szerelmem gyereke,akkor is ha nem tőlem fogant.A gyerek vétlen szereplő,ami vele jár az természetes.Később közöset is akarnék.
2017. febr. 6. 15:41
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen írják, hogy persze, mehet a gyerekkel, ha szeretik a lányt...

Ezzel kapcsolatban felmerül bennem, hogy hogyan szerettem bele a lányba, akinek pár hónappal korábban még pasija volt.

A legvalószínűbb, hogy már jó ideje csorgatja valaki a nyálát, de a pasi miatt nem jött össze, aztán mikor lelép az apa, akkor úgy érzik, hogy eljött az ő idejük. Ez azért szánalmas.

Talán az egyetlen elfogadható indok, ha a lány szakított, gyorsan összejött, és még nem tudja, hogy terhes, de azért arról is meglenne a véleményem, aki ilyen tempóval liánozik egyik farokról a másikra, hogy egy menstruációnyi idő nem telik el két kapcsolata között...

Persze, ha valakinek ez kell, hát lelke rajta

2017. febr. 6. 16:48
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg azok esetében merül fel egy gondolat, akik azt mondják, milyen "önző" az az ember, aki nem állna össze egy terhes lánnyal, mert az neki nem jó.

De most komolyan, párkeresésben miért mániája mindenkinek, hogy szeretetszolgálatként kell működni? Ha valakinek van olyan tulajdonsága, ami nekem nem fér bele (legyen az terhesség, vagy már megszületett gyerek, de akár alkoholizmus vagy agresszió, esetleg mittudomén, tájszólás vagy tetkók vagy akármi), akkor miért én vagyok a rossz meg önző, ha emiatt nem akarnék vele kezdeni? És igen, szerintem egy terhes lánynak nem a pasizáson kéne járnia az eszének. Főleg, ha a gyerek apja nemrégiben meghalt.

Az meg, aki itt a "ha szeretem/szereted"-el jön: úgy mégis, hogy szeretsz bele? Vagy a társaságod/munkahelyi környezeted tagja, és igazából már jó ideje szereted, akkor oké, vagy pedig (és szerintem a kérdés inkább erre irányul) most ismered meg, de azt az egyik korábbi válaszoló szépen kifejtette, hogy mégis, hogy ismerkednél meg egy várandós kismamával. Szóval, itt a szerelem, szeretet, tisztelet, támogatás, akármi az még bőven nem játszik. Azért egy találkozás után nehéz beleszeretni valakibe, főleg hogy ilyen áldozatokat hajlandó legyél hozni érte.

Mert igen, egy újszülött gyerek rengeteg áldozattal jár. Nem önzőség, ha egy pár hetes kapcsolatba ezt nem akarod bevállalni egy gyakorlatilag idegennel. Aki bevállalja, az a maga döntése, de azért ítélkezni azok felett, akik ezt kicsit alaposabban meggondolnák, kár lenne.

2017. febr. 6. 17:22
 38/45 anonim ***** válasza:
18%
#33 persze hogy egyszer csinálta. Ráadásul kiszakadt a gumi, hasmenése volt, îgy nem hatott a fogamzásgátló, ráadásul a gyerek az új jézus. :)
2017. febr. 6. 18:08
 39/45 anonim ***** válasza:

"#33 persze hogy egyszer csinálta. Ráadásul kiszakadt a gumi, hasmenése volt, îgy nem hatott a fogamzásgátló, ráadásul a gyerek az új jézus. :)"

Látod! Mindenre van magyarázat, csak a gonoszság és az irigység beszél mindenki másból :D))

2017. febr. 6. 18:37
 40/45 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy a lány tehet arról hogy ott hagyták, vagy éppen így alakult a sorsa.

Gondolj bele ha te volnál ilyen helyzetben, jó volna a segítség. :)

Én elfogadnám öt így is, ha kedves és normális mint én, miért ne. Persze hogy már megint a szex és a férfiak!! :) mint mindig.

Túl lehet élni valahogy és lehet más mondja is hogy segitsenek rajtunk a lányok, nem igaz?

2017. febr. 7. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!