Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan lánnyal, aki éppen terhes valaki mástól, de a gyerek apja rég kilépett a lány életéből?

Igen,de az a legjobb ha csak mi ketten tudnánk kitől van a gyerek,hihetnék hogy korábbról tőlem.
Egy terhes nővel is lehet nagyon jókat szeretkezni,sokszor többet is mert jobban kivánják.:)
Akik ilyen nagy nyűgnek éreznék a gyereket azoknak a sajátjuk is az lenne?

Ha csak pár hete szakítottak,akkor még biztosan nincs túl a pasin,főleg,ha gyászolja.Ebben az esetben tényleg nem a pasizással kéne foglalkoznia.
Viszont döbbenetes,hogy mennyi önző ember van,itt mindenki csak magára gondol :D Hogy neki mi jó származik a kapcsolatból.Épp ezért van manapság annyi szar kapcsolat,mindenki csak a saját érdekét nézi.Ott aztán nagy lehet a szerelem/szeretet...Ha szereted a lányt,akkor szerintem nem halsz bele,ha le kell mondanod pár hónapig a szexről(orál még lehet:),a saját gyereked születésénél is le kéne mondanod róla.
Ismerek ilyen párt,a pasi a saját gyermekeként szereti és neveli azóta is a kicsit,plusz van már 2 saját gyerek is.Ez az igazi önzetlen szeretet,nem hagyta magára a nőt,csak azért,mert nem a sajátja a gyerek.

12-es, itt vasvillára szúrnak ha elfogadod más gyerekét.
Jelzem, nem egy és nem kettő olyan embert ismerek a környezetemben, akik elfogadták a nő előző házasságából született gyerekét és jól megvannak.

Pfff... hát más nővel lehet, hogy pasiként összejönnék, de ilyennel én sem.
És pont azért, mert nő vagyok, és egészen másképp látom a helyzetet és az anyaságot, főleg most épp terhesen a másodikkal.
...és a lány már nem tudta elvetetni a gyereket...
Pont ezért!!
Ha a gyerekem apja meghalna, amíg terhes vagyok, eszembe nem jutna elvetetni, akkor se, ha lenne rá idő. Miért tenném? A legdrágább, legszebb utolsó ajándékom a szerelmemtől.
Akinek ilyen csak a fejében megfordul, az nem anya, ha terhes, ha nem.
A másik verzió: hetekkel ezelőtt szakítottak, a srác külföldre menekült a felelősség elől. A csaj meg úgy tálalja, hogy a gyerek apja rég kilépett az életéből. Érdekes, akkor kitől terhes? Ugyanis a rég az nekem nem két hét, vagy három, hanem hónapok. Úgyhogy egyáltalán nem lenne mindegy, hogy épp hány hetes terhes, mert ha 35, az is más, meg ha 12, az is.
De ebben az esetben is elgondolkodtató, hogy ha még megtehette volna, akkor elveteti. De nem lehet, úgyhogy inkább pasizik.
Terhes nőként meg tényleg nem az a legfontosabb, hogy minél előbb legyen kivel összebújni esténként, meg szexelni a konyhaasztalon, hanem hogy a picinek minden elő legyen készítve, mindene meglegyen, és vigyázzak rá. Ez az időszak egyáltalán nem kedvez a nagy romantikázásnak és a randizgatásnak.
Egy dolog, hogy a gyerekem apja szépnek lát a nagy pocakkal, és meghitten összebújunk, hogy ő is érezze, ahogy rugdos. De ezt egy friss kapcsolatban... hát kösz, nem.
Ráadásul bennem lenne az is, hogy ha így lát vonzónak (nagy kerek has, eres cicik, pingvin járás, meg minden ami ezzel jár), mennyire tart vonzónak majd, ha nem leszek terhes?? A két testalkat köszönőviszonyban sincs egymással akkor se, ha valakinek csak a hasa és a cicije nő.
Ha a terhesség pedig annyira korai, hogy még nem is (igazán) látszik, akkor még nem kéne elkönyvelni, hogy az apa végleg kilépett a kapcsolatból, mert nem olyan régi ez a történet.
Szóval ha egy pasi ebben a helyzetben azt mondja, hogy eszébe sincs összejönni egy terhes nővel, mert erős a gyanú, hogy csak pótapukát keres de nagyon sürgősen, akkor szerintem teljesen igaza van.
Márpedig aki ott tart, hogy nem a szex a legfontosabb, meg a te gyerekedért mit tennél meg, az pótapukát keres, és nem társat saját magának. Ami még akkor is hiba, a kisgyerek már sokkal nagyobb.
A másik verzió, hogy magának keres társat, akkor meg nem értem, mire megy a rinya, hogy egyből a szexre gondolnak a pasik. Elvégre egy egészséges szeretői viszonynak nagyon is része a szex.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy a magányos kismama arra vágyik, hogy legyen kivel moziba meg koncertre járni, együtt tudjanak kirándulni, és hasonlók, meg néha kicsit összebújnak, mert azért picivel több, mint jóbarátok.
Majd pont erre lesz igénye két hányás meg egy szorulás között, amíg várja az ultrahangot.

"Viszont döbbenetes,hogy mennyi önző ember van,itt mindenki csak magára gondol :D Hogy neki mi jó származik a kapcsolatból."
12es: nem, sok szar kapcsolat nem ezért van, hanem azért, mert az emberek már az elején sem veszik figyelembe a nyilvánvaló jeleket.
Jó a melle, vastag a bicepsze vagy a tárcája, biztos jó kapcsolat lesz... Jah, hogy megkúrta/kúratta a fél falut, hogy erőszakos, hogy iszik, hogy buta mint a tök... nem számít...
és igen, ugyanez a kategória egy bébi is. abban a pillanatban elkezdeni egy kapcsolatot úgy, hogy gyakorlatilag csak nehézségek vannak semmiképpen nem jó döntés.

Van aki elfogadja màs gyereket van aki nem.
Enis anya vagyok,2eves volt a lanyom. Igaz van pàrom aki imàdja a lànyomat. Neki nincs gyereke.
Es volt meg bôven jelentkezô.
''nem leszek az elsô az életébe'',egy pàr amugyse lesz a legfontossabb személy egy ember életébe. Ez nagy hazugsàg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!