Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem mindent megcsinál helyettem, ez normális?
Reggelünk úgy kezdödik hogy felkel 5 kor lefőzi a kávét reggelit készít lerohanja a lakást mosogat takarít mire én a kávés csészét a számhoz érintem már tisztába rakja a gyereket ,már felvan öltözve és viszi a másik gyereket az iskolába,
én meg úgy érzem magam mintha 1 semmire kelő lennék ,én közöltem vele többször is hogy nem tudok ilyen gyors lenni ,szeretem meginni a kávém és hogyha hatott vagyis magamhoz térek mindent megcsinálok mint 1 anya ,de addigra lerohanja az összes feladatot,
nekem tulajdonképpen a másfél éves baba etetése altatása marad egész napra ,és ő indul dolgozni,
elviszi a gyereket edzésre ,
még szerencse hogy én tudok jól főzni mert szerintem azt is megcsinálná,nagyon jól esik ,de honnan ennyi energia benne ,ja és este még átmasziroz ,de nekem meg kellemetlen az egész , azt mondja mikor felhozom neki hogy leakarja venni a vállamról a terhet
Tudom nagyon becsülöm is benne ,de már a hízásomat is erre fogom ,mert ha én is rohannék ide oda és énis olyan ügyes lennék gyors mint ő akkor tuti a stresz miatt fogynék,de így nem fogom olyan mint a Smelvi vagy hogy hívják gyors fiút a filmből nem lehet utolérni nem lehet legyőzni gyorsaságban ,hihetetlen :) hogy közöljem vele hogy adjon át nekem is tehendöket úgy hogy ne sértödjön meg ? ja és a fürdővizemet is megcsinálja mire én kigondolom hogy szeretnék fürödni már a fürdőviz is készen áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!