Balcsi1 kérdése:
Tanulo vezető vagyok. Normális dolog ha az oktato mindig helyettem kezeli a pedálokat és énmeg vezetek? Nemenged sebességet váltani sosem.
Figyelt kérdés
Egyszer lefulasztottam az autot és azota nemengedi kezelni.Mindig belenyul ha pl lámpákhoz érünk pedig tudom mitkel tennem.2016. jan. 6. 09:54
1/7 anonim válasza:
Akár normális, akár nem, ha neked nem tetszik, jogodban áll oktatót váltani.
2/7 anonim válasza:
Váltsd le. Nekem is ilyen oktatóm volt, a pénzt beszedte, aztán kb. ő vezetett pfff.
3/7 anonim válasza:
Melyik szakaszában vagy a tanulásnak? Egészen az elején, vagy már sok óra után?
Amikor én tanultam, még volt rutinpálya, s külön vizsga is. első napokban hozzá sem érhettem a pedálokhoz.
A vizsga után, amikor kimentünk a forgalomba, kezdetben olyan helyen jártunk csak, ahol alig volt közlekedés.
Ha úgy érzed, hogy miatta nem haladsz a tanulásban, beszéld meg vele. Sikertelenség esetén keress másikat.
4/7 anonim válasza:
Manapság divat a saját hibákért élből mást okolni.
Egyrészt, ahogy a harmadik írja, ha még az elején vagy, normális lehet. Másrészt mondd meg az oktatónak, hogy elméletben tudod mit kell csinálni és szeretnél próbálkozni. Normális hangnem...
5/7 anonim válasza:
Szerintem az oktató nem véletlenül csinálja...valamit tudhat..
...azt is, hogy azonnal kiírják a netre...
6/7 anonim válasza:
Első 10 órában belenyúl, ez normális. Váltani mondjuk kéne hogy engedjen, úgy hogy te teszed a kezed a váltóra, és esetleg segít ha kell.
7/7 eddiboy válasza:
Előbb-utóbb neked kéne vezetned, mert a vizsgán, ha az oktató beavatkozik, az bukás. Amikor én tanultam, az oktatónak még csak fékpedálja volt, nem is tudott volna helyettem vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!