Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen férfi?
Van egy férfi, régóta beszélgetek vele a facebookon.
Találkozni sem találkoztam vele, mert van barátnője 2éve ...akarom mondani menyasszonya, nekem pedig párom, akit szeretek.
Ezzel nincs is gond, mert beszélgetni lehet, viszont simán felajánlotta, hogy lenne a szeretőm, ha benne lennék.
Eléggé meglepett, mivel én úgy tudtam és úgy gondoltam, hogy a menyasszonyát szereti, becsüli (úgy voltam vele, hogy nem véletlenül a menyasszonya...)
De ezekszerint lelkiismeret furdalás nélkül megcsalná, ha arról lenne szó.
Én megmondtam neki, hogy szó sem lehet róla, felejtsük el ezt az egészet.
Belegondoltam, hogy ha nekem simán felajánlott egy ilyet, akkor több, mint valószínű, hogy nem csak nekem irkál ilyenfajta dolgokat.
Mit gondoltok erről? (Nem tinik vagyunk egyébként, ő 32 éves, én 25)
De miért marad a barátnő mellett, ha tisztán látszik, hogy valami nem oké kettejükkel?
Mert valószínű ha minden tökéletes lenne, nem tenne ilyet.
Lehet ennek a viselkedésnek köze ahhoz, hogy sokszor hozta fel, hogy kapuzárási pánik szokott rá törni?
Nem fogom kipróbálni meddig megy el, mert nem vagyok rá kiváncsi.
Mellesleg ezzel a férfival akkor ismerkedtem meg, amikor még nem volt senkim.
És amúgy is, sose értettem, hogy miért ne lehetne új kapcsolatokat kötni attól, mert van párunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!