Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex probléma? Bővebben lent.
Adott egy férfi aki segít az exén. Baleset, műtét stb miatt. Már régóta nincs köztük semmi. Csak akkor van nála mikor ügyeket kell intézni. Folyamatban van a lezárása.
A mi "kapcsolatunk" egyenlőre nem mondható semminek.
Ritkán tudunk találkozni, legutóbb megvolt minden ami 2 felnőtt ember közt lennie kell.
Nem sokára ismét találkozunk. Szerintem akkor is lesz köztünk szex. Viszont a fentebb leírt dolgokat inkorrektnek tartom, mivel utólag mondta ezt el.
Engem ez nagyon zavar. Ennyi erővel mindig "történni" fog valami a csajjal.
Úgy gondolom az a helyes, hogy elmondjam neki jóval előtte, hogy vagy zárd le az előzőt teljesen vagy hagyjuk ezt az egészet. Hülye vagyok tudom, de sürgetni se akarom, csak nem tudom minek?!
Ti mit tennétek?
Nem örültem neki... Nem tudom mit tartogat számunkra a jövő, de akár így, akár úgy azért ezt nem ártott volna előtte tisztázni.
Nincs gyerekük.
Megkérdezem tőle, hogy mit tervez csinálni, hogy lezárja ezt az egészet. Mert ez így nem buli, hogy közben velem találkozgat miközben a képben van még az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!