Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
119-es IQ-val nehezebb párt találni?
Hű, jól le lettünk pontozva #17 :D
Szerintem most is az történt, amiről te beszélsz. (#3 vagyok, ha vkit érdekel ;))
Én se nézem le őket, nem az ő hibájuk. De azért mégis jobb olyannal dumálni,akivel egy szinten vagyunk.
Nagyon önelégültnek tűnhetünk szerintem.
Kérdező, ne aggódj emiatt. Nagyon sok nem való világ néző ember van, csak nem az az átlag. Tuti jön majd egy elég okos csaj ;)
Ez alapján tényleg önelégültnek tűntök, hogy "fel kell érni a szintetekre", különben nem akartok mással beszélgetni, mert úgyse érti a ti magasabb szintű gondolataitokat. Az emberek nem szeretik, ha arra utalsz hogy a többség buta, mert nm éri el a mensa szintű IQ-t, mégha nem is feltétlen erre akartál kilyukadni. Én nem pontoztam senkit le/fel, csak gondoltam leírom kívülállóként miért lettetek lepontozva, tudtommal az intelligens emberek úgyis szeretik a visszajelzéseket és megfontolják a mondottat és nem sértődnek be a negatív kritikán.
Kérdező: várható volt, hogy neked esnek. Sokakat frusztrál ez az egész intelligencia, IQ dolog. A többség szereti azt hinni, hogy ő azért okosabb az átlagnál és ezért könnyen besértődnek ezen a témán, mögé gondolnak dolgokat. Ha már azt írod hogy átlag feletti az IQ-d garantálható, hogy néhány ember magára veszi a dolgot. Hasonló kérdéseknél is elő szokott ez fordulni, hát ha még úgy állítod be hogy neked a "nagy eszed" még plusz gondot jelent. (Szintén: nem sértésnek számon, csak gondoltam megosztom a véleményem, nem mintha lenne jobb dolgom éjszaka 2-kor :D).
Igen, az igaz, hogy nagyon magas IQ problémákhoz vezet.
Na de egy 119-es egyáltalán nincs túl messze az átlagtól.
A nők elég nagy részének IQ-ja helyezkedik el a 100 körül. (Sokkal kisebb a szórás mindkét irányban, mint a férfiaknál.) Az pedig elég általános jelenség, hogy a nők többsége vagy azt szereti, ha nála kicsivel okosabb a pasija, vagy azt, ha vele egyforma.
Tehát, a 119-es érték egy kimondottan jó adottság a párkereséshez.
Ha rossz a kapcsolatteremtő képességed, azt máshol keresd, ne az IQ környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!