Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
119-es IQ-val nehezebb párt találni?
Figyu, nekem az agyam miatt nincs párom.
Még követni se tudnak egy egyszerű beszélgetésben, pedig figyelek, hogy egyszerűen beszéljek.
Akkor ezek szerint nekem kb. 150-es az IQ-m vagy mi ?!
Minél okosabb vagy, annál nehezebb barátkoznod, bárkit találnod, ez velem is így van.
Igen. Bosszantanak a nálam kevésbé okos emberek.
Szerencsére sok okos embert ismerek
Saját magam miatt nehéz, nem miattuk.
De pl erezhető volt amikor öten voltunk, ebből 3 okos, hogy a kettő másik észre se vette,amikor magasabb szinten beszéltünk
Nem ettől függ, milyen könnyen találsz párt.
#1 A százalékodat nézve úgy tűnik, az írásod sem értik.
Amúgy első vagyok:
szerintem alapból az intelligencia teszt egy rakás kaka...
nehogy már egy pszichológus / orvos / lefizetett, korrupt csicska mondja meg nekem ilyen ovis példák megoldásából, hogy mekkora az intelligenciám, miköben olyanokat tudok, amit más 90 év alatt se tud összekaparni sehogy.
Azt akkor leesik az álluk, hogy 20 éves létemre miket tudok, mikhez értek, és mennyire. Hát nem kéne meglepődni, van akinek több élete volt eddig...
Nem túl meghatározó az IQ, ha tanulatlan buta ember vagy aki alig tud bármilyen témához hozzászólni akkor semmire nem mész azzal, hogy bezzeg neked mekkora az IQ-d.
Mi az hogy nem tudnak követni egy beszélgetésben, pedig figyelsz arra hogy egyszerűen beszélj? Miről beszélgetsz napi szinten és kikkel? Gyári melósokkal az atomfizikáról?
Egyszer voltam egy ilyen hivatalos IQ mérésen amit a Mensa szervezett, mint kiderült 130-as az IQ-m, de nem mondanám hogy ez miatt nehezen barátkoznék vagy párkeresési bajom lenne. Viszont egyáltalán nem tartom jelentősnek az IQ teszteket, nem ebből áll csak az intelligencia, nem egy meghatározó dolog. Jobb a logikai gondolkozásod az átlagnál, nagyjából ennyi. Másfelől ezen a mérésen már én éreztem magam kellemetlenül mikor ilyen szöveget hallgattam ott, hogy "milyen jó ilyen emberek között lenni akik hozzám hasonlóan magas színvonalon állnak és nem kell mindent a szájukba rágni" meg hasonlók. Tök jó, magasabb az IQ-d az átlagnál, de herótom van attól, hogy egyesek ezt felhatalmazásnak érzik, hogy az átlag IQ-s embereket lenézzék, mert ugye amilyen eggyügyük úgyse értik amit mondok, hiába próbálok egy csecsemő szintjén beszélgetni velük.
Nem kel hogy ez miatt felsőbbrendűségi komplexusod legyen és nem nehezebb párt találni. Ha nem akarsz buta párt akkor ne a szalag melletti 8 általánossal rendelkező emberek közül válogass, akik még a világ fontosabb dolgairól se tudnak, mert csak a Szulejmánt nézik inkább.
Bocsánat, tudom hogy kissé támadó lett a hozzászólásom, de tényleg az agyamra megy mikor egyesek csakis az IQ alapján kategorizálnak vagy néznek le másokat, nem ellened szól kérdező :)
IQ tesztet a katonaság miatt fejlesztették ki, ebből is következik (már aki kitöltött egy ilyen hivatalos tesztet), hogy ez csak a relatív gyors problémamegoldó készséget méri fel. Semmi többet.
Mindenesetre a magas IQ mindig előny, de senki ne gondolja magát ettől felsőbbrendűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!