Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
119-es IQ-val nehezebb párt találni?
Mert szerinted a 119 olyan sok? Hát nem. A diploma nélküli, érettségizett emberek elég nagy részének van ennyi.
Igazán nem zseni kategória, mert még a témakört se sikerült eltalálni, a Párkapcsolatokhoz kellett volna írnod, nem a Szexualitáshoz.
Egyébként az IQ egy viszonylag pontos mérőszám, de kizárólag az intelligenciát méri, egy ember életéhez még száz egyéb dologra van szükség, pl. műveltség, memória, gyors gondolkodás, stb.
Az IQ ezeket nem méri, csakis és kizárólag az intelligenciát. De attól még okos és hasznos dolog, ahogy a mérőszalag is jó dolog, annak ellenére, hogy súlyt meg térfogatot nem mér.
# 6
"Azt akkor leesik az álluk, hogy 20 éves létemre miket tudok, mikhez értek, és mennyire."
Na, neked sincs fogalmad róla, hogy mit takar az "intelligencia" szó. Ez alapvetően a logikus gondolkodás képességét jelenti, a szakértelmet meg műveltséget nem.
Aki valóban okosabb, annak tényleg egy bizonyos szint feletti okos emberrel jó együtt lennie
A pasim most csinálja a doktoriját matekból,nekem nincs diplomám. Mivel mindketten nagyon okosak vagyunk, remekül kijövünk és nem jövök zavarba a picit magasabb szintű okfejtéseitől se semmi. Nem tudom, melyikünknek mekkora az IQ-ja, nem ez a lényeg. Átlag feletti, ezt tudom.
Engem bosszant, ha valaki nem okos. Ezalatt nem szakértelmet értek, hanem józan paraszti észt. De ez fájdalmasan kevés embernek van. Nem vagyok zseni, de nekem ez fontos. Van zseni haverom. Imádom.
Jó,nyilván nem ez a legfontosabb. Nagggyon szexi a pasim.
#3 voltam. #yolo
Azt csak te tudhatod.
Hasonló tapasztalataim vannak, mint a # 3 válaszadónak: az alacsonyabb intelligenciájú emberek nem érzékelik, hogy milyen az, amikor más dimenzióban folyik a társalgás...
Nekem számos, különböző teszt alapján 130 feletti az IQ-m és ismerkedéseim során gyakran tapasztaltam, hogy teljesen más nyelvet beszélünk és a másik nem érti, érzi ezt...
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy nyelvet anyanyelvi szinten beszélő próbál mélyebb társalgást folytatni olyasvalakivel, aki rendesen töri az adott nyelvet. Az anyanyelvi beszélő számára ez a társalgás nem olyan élvezetes...
Én nem nézek le senkit azért, mert alacsonyabb az IQ-ja (vagy éppen átlagos), hiszen ez egy olyan adottság, amiről senki nem tehet. Nem tekintem erénynek sem a magas IQ-t. Viszont hozzám nem illik olyan társ, akinek 130-nál alacsonyabb az IQ-ja, ezt már sokszor megtapasztaltam. Egyszerűen nem tud kielégíteni szellemileg, márpedig erre nekem különösen nagy igényem van egy párkapcsolatban.
Köszönöm a választ mindenkinek! Ahogy írtam, egyáltalán nem tartom kiemelkedőnek, hiszem még a mensa szintet sem éri el, és tisztában vagyok vele hogy rengeteg ember van akinek jóval magasabb ez az érték. Igazából csak azért kérdeztem, mert gyakran tapasztalom hogy a legtöbb ember érdeklődési köre kimerül ott hogy valóvilág/szulejmán/celebek és rendkívül nehéz olyan lányt találni, akivel mélyebb elvontabb dolgokról lehet beszélgetni, valamint tapasztalataim szerint a butább, egyeneseb bunkóbb embereknek sokkal könnyebben megy az ismerkedés. Valahogy nem agyalnak túl semmit, hanem ösztönösen cselekszenek.
A 11, 12 és 13 válaszolók reakcióját pedig nem értem. Nem írtam sehol hogy ez annyira magas lenne, vagy hogy erre fognék bármit is. A kérdés pedig azért ebben a kategóriában van mert 1. különösebben nem érdekel hogy hová írom ki, 2. ez a leglátogatottabb topic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!