Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Boldog párkapcsolatot szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatot szeretnék, de nem szeretnék gyereket, más így van ezzel? Így nehezebb lesz párt találnom?

Figyelt kérdés
27 éves férfiként még a hideg is kiráz attól a gondolattól, hogy gyerekem legyen. Ettől függetlenül mégis egy olyan lányt keresek akit vonzónak tartok és szerethetem. Csakhát huszonévesen sokan már gyereket terveznek. Nem is beszélve arról, hogy ebben az országban végképp nem nevelném, talán egy boldogabb országban egyszer.
2016. dec. 6. 11:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Èn is ìgy vagyok ezzel. Max ha gazdag lennèk, akkor akarnèk. Akkor is csak ùgy, hogyha sok szabadidőm lenne.
2016. dec. 6. 11:35
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
De nehezebb lesz, sajnos. Kevès a nő aki osztja a vèlemènyünket...
2016. dec. 6. 11:36
 3/22 Sateenkaari ***** válasza:
100%
Amikor én jelentem ki 25 évesen nőként, hogy nem kell gyerek, de kell egy normális társ, egyből megkapom a komolytalan jelzőt :))Szóval nyugi, nem vagy egyedül :)
2016. dec. 6. 11:37
 4/22 anonim ***** válasza:

A dolog összetett, hiszen könnyen lehet, hogy a te álláspontod változik idővel, ha stabil kapcsolatod alakul ki valakivel.

Másrészt viszont a jelenlegi helyzetből kiindulva biztos, hogy korlátozza a lehetőségeidet, hiszen a nők túlnyomó többsége nem szeretne lemondani a gyerekvállalásról, ez olyan erős ösztön, amit nem lehet tudatosan felülírni. Eleve kizárja a boldog párkapcsolat lehetőségét, ha ebben a kérdésben nincs egyetértés.

Szóval mindenképpen célszerű az elején tisztázni és olyan társat keresni, aki szintén nem akar gyermeket. Vagy azért, mert már van neki (igen, ezen is érdemes elgondolkodnod, hogy ebben a célcsoportban keresgélj), vagy azért, mert ők is hasonlóan viszonyulnak a témához. Vannak ilyen nők, csak kevesen. Ha találsz egyet és még illetek is egymáshoz, akkor szerencsétek van. Viszont sajnos arra nincs garancia, hogy valamelyikőtök álláspontja nem változik meg idővel.

2016. dec. 6. 11:37
 5/22 A kérdező kommentje:
Lehet csak azért vagyok ezen az állásponton, mert még nem volt boldog komoly párkapcsolatom.
2016. dec. 6. 11:43
 6/22 Sateenkaari ***** válasza:
Szerintem ne azzal kezdd az ismerkedést, hogy "nem akarok gyereket"...mert mivel még nem volt boldog párkapcsolatod, ha majd lesz, valószínűleg akarsz majd gyereket. És akkor lesz ez gond, ha olyannal állsz le, aki abszolút nem akar. Ezt csak azért írom, mert most én sem akarok, viszont valószínűleg amint megtalálom azt, akit keresek, elgondolkodom a dolgon. Persze ezzel nem azt mondom, hogy titkold el szándékaid, csak épp úgy add elő, hogy EGYELŐRE még nem akarok gyereket :)
2016. dec. 6. 11:48
 7/22 A kérdező kommentje:
Van igazság abban amit mondasz! :) Jó lenne már ott tartani, hogy legyen, de nem találom. Mindig olyanok találnak be akik nem tetszenek, akik tetszenének meg szarnak a fejemre. :(
2016. dec. 6. 11:51
 8/22 Sateenkaari ***** válasza:
Üdv a klubban, Erdélyben sincs ez másképp :D
2016. dec. 6. 11:53
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem férfiak többen akarnak gyereket, mint a nők. Én is akarnék gyereket, ha lehetnék anyja helyett apja.
2016. dec. 6. 12:11
 10/22 anonim ***** válasza:
33%

A jövőbeli gyerekeidet szívatod meg azzal, ha vársz a harmincas éveid közepéig. Minél fiatalabb vagy, a gyerekeid annál könnyebben kötődnek hozzád, mert minél fiatalabb vagy, annál jobban képesek azonosulni veled. Az én apám 35 éves volt, amikor megszülettem és hát nehezemre esett 15 évesen egy 50 éves férfivel beszélnem arról a szexualitásról. Mi magyarok amúgy is gyorsan öregszünk az életmódunk, szóval ha jó eséllyel hatvannak fogsz kinézni, amikor megütöd az ötvenet, mármost képzeld el milyen ciki lesz a gyerekeidnek, ha 15 évesen egy hatvannak kinéző tatával kell meg. Az eszem megáll, amikor elhajtok egy játszótér előtt és a 2-3 éves gyerekeket a negyven-valahány éves szüleik hintáztatják és ilyenkor semmi másra nem tudok gondolni, mint hogy vajon járókerettel vagy tolószékben fognak ezek elmenni a gyerekeik diplomaosztó bankettjére, már ha egyáltalán megélik azt.

Az, hogy berzenkedsz a gyerekvállalástól egy roppant infantilis elmére vall. Aki úgy tekint egy gyerekre, hogy az egy szaró és ordító masina, ami csak lelassít az életben, az maga is egy gyerek. Nem azt kell látni, hogy mi, hanem azt, hogy mi lehet belőle és, hogy neked ebben mi a szereped, ha pedig erre nem vagy képes, akkor bocs, de szellemileg még te is gyerek vagy.

2016. dec. 6. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!