Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Boldog párkapcsolatot szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog párkapcsolatot szeretnék, de nem szeretnék gyereket, más így van ezzel? Így nehezebb lesz párt találnom?

Figyelt kérdés
27 éves férfiként még a hideg is kiráz attól a gondolattól, hogy gyerekem legyen. Ettől függetlenül mégis egy olyan lányt keresek akit vonzónak tartok és szerethetem. Csakhát huszonévesen sokan már gyereket terveznek. Nem is beszélve arról, hogy ebben az országban végképp nem nevelném, talán egy boldogabb országban egyszer.
2016. dec. 6. 11:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha bárkivel komolyan gondolod, hazugsággal indítani gennyes dolog. Így max a puncira éhes gyökerek kezdik, hogy ámítják a nőt.
2016. dec. 7. 08:58
 22/22 A kérdező kommentje:
Jó, de mi van akkor, ha idővel meggondolom magam? Félre ne érsd, nem csak arra megyek csak most én egyszerűen nem vágyom gyerekre, és ez sok nőnél negatívum. Aztán később lehet változni fog, de ez a másikon is múlik nem csak rajtam.
2016. dec. 7. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!