Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy több mint 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy több mint 20 évvel idősebb férfival járnátok? Mit kellene "tudnia"?

Figyelt kérdés
Esetleg ráadásként (kvázi "B" kérdésként) tegyük fel hogy neki esti érettségije van, nektek pedig diplomátok, plusz szépségkirálynő külsőtök és kb 25 évesek vagytok.

2017. jan. 8. 18:05
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Az az életszerű ami profán és egy funkcionális analfabéta is megérti, ami meg egy kicsit is választékosabb az meg kamu? Én szeretek így fogalmazni, szeretem a kicsit elvontabb dolgokat, de ha elmondod pontosan mire vagy kíváncsi, akkor majd igyekszem lebutítani.
2017. jan. 12. 13:22
 42/49 anonim ***** válasza:
5%
Úgy bírom ezeket a jaj, fúj válaszolókat, meg hogy soha az életbe nem...bezzeg az utcán nem egy olyan párt látok, ahol a csávó +20 minimum a csajszihoz képest. :D :D :D :D
2017. jan. 12. 13:52
 43/49 anonim ***** válasza:

Mindent, amit egy korombeli pasinak, csak jobban. :P

22/N

2017. jan. 12. 13:54
 44/49 anonim ***** válasza:
29%
Nem a megfogalmazásoddal van baj,te félkegyelmű,hanem a kommentjeid tartalmával meg azzal,hogy más kérdések alatt még pasi voltál,itt már nő vagy.Amint látod egy nő sincs elájulva a vénemberekért,te meg itt fényezed,reklámozod őket,indokolatlanul sok kommentben,pedi csak süket általánosításokat írsz.Ebből arra kell,hogy következtessek,hogy mint más kérdéseknél ,igazából egy idős pasas vagy, akinek az itt kommentelő (igazi !)lányok a lelkébe tapostak és azzal vágsz vissza,hogy kiadod magad fiatal nőnek,aki érdek nélkül szerelmes( na persze,mint a mesékben:-)egy apjakorabeli pasasba,csak "bizonyítsd",hogy van ilyen.Szánalmas:-( A túlzott vehemenciád buktatott le,meg hogy olyan elvont dolgokat tudsz,amit a pórnép fel sem fog,de kint van a neved és ugyanazon a néven adod ki magad más személyeknek :"D Ez aztán a filozófiai mélység:'D Azt hitted nem fog valakinek feltünni,hogy ugyanaz a név egyszer férfi máskor nő?Bárki emlékezhet rá véletlenül:D Legközelebb tüntesd el a neved és nyugodtan szétkamuzhatod magad:D Ezt még egy analfabéta is tudná.Ha meg tényleg fiatal nő vagy apád iskolatársával(amiért egyáltalán nem irigyelnélek,totál kiéhezett lennél),akkor máskor minek adtad ki magad 40-es fószernek?XD Ugye,hogy lebukott a bácsi^^Még privát üzenetet is kaptam tőled,hogy szexelnék-e veled,csak letiltottalak.Vagy nő vagy leszbikus hajlamokkal?:D
2017. jan. 12. 14:04
 45/49 anonim ***** válasza:
79%

Ha integrálni tud, nálam nyerő. Deriválni meg akár egy ló is, szvsz nem nagy szám.

25/N

2017. jan. 12. 14:04
 46/49 anonim ***** válasza:
54%
#42 azok az olyan párok ahol mint akik azt írták"csak ha kőgazdag,mellette fiatal szerető".:D
2017. jan. 12. 14:06
 47/49 anonim ***** válasza:

"te félkegyelmű" Kérlek, ennyire ne ereszkedjünk le.

"más kérdések alatt még pasi voltál,itt már nő vagy" Nem tudom honnét veszed. Cáfolni nem tudom, ha ebben akarsz hinni higgy. Már nem emlékszem, hogy regisztráláskor a lollypop név foglalt volt-e, azért tettem oda a 93-at, vagy szánt szándékkal választottam ezt a nevet. Szerintem összekeversz valakivel.

A többi részére nem tudok reagálni, ennyi rosszindulattal nem bírok el.

2017. jan. 12. 16:03
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

# 42 ma 13:52

1. Azok biztos olyan nők, akiknek ez a korkülönbség belefér.

2. Miből gondolod, hogy valóban annyi idősek, amennyinek látszanak? Elmesélek egy vicces sztorit. Főiskolán összejöttem az egyik akkori évfolyamtársammal, aki 1 évvel volt idősebb nálam, de a korkülönbség köztünk jóval többnek tűnt, mert ő idősebbnek látszott a valós életkoránál (simán megmondták volna, hogy 30-as családapa, pedig alig múlt 20), én pedig fiatalabbnak látszottam mindig, mint amennyi vagyok (most 32 évesen 26-nál nem mondanak többnek, mindig jót mosolygok a reakciókon, amikor mások megtudják, mennyi idős vagyok), szóval akkor sem látszottam annyi idősnek, amennyi akkor voltam. Tehát látszólag több, mint 10 évre saccolhatták volna a korkülönbséget, akik nem ismertek minket, pedig csak 1 év volt a valós differencia.

2017. jan. 12. 19:31
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem nem járnék! Meg engem baromira nem érdekel,hogy akivel együtt vagyok milyen iskolája van,vagy mennyit keres pl
2017. jan. 14. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!