Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy több mint 20 évvel idősebb férfival járnátok? Mit kellene "tudnia"?
Mindent, amit egy korombeli pasinak, csak jobban. :P
22/N
Ha integrálni tud, nálam nyerő. Deriválni meg akár egy ló is, szvsz nem nagy szám.
25/N
"te félkegyelmű" Kérlek, ennyire ne ereszkedjünk le.
"más kérdések alatt még pasi voltál,itt már nő vagy" Nem tudom honnét veszed. Cáfolni nem tudom, ha ebben akarsz hinni higgy. Már nem emlékszem, hogy regisztráláskor a lollypop név foglalt volt-e, azért tettem oda a 93-at, vagy szánt szándékkal választottam ezt a nevet. Szerintem összekeversz valakivel.
A többi részére nem tudok reagálni, ennyi rosszindulattal nem bírok el.
# 42 ma 13:52
1. Azok biztos olyan nők, akiknek ez a korkülönbség belefér.
2. Miből gondolod, hogy valóban annyi idősek, amennyinek látszanak? Elmesélek egy vicces sztorit. Főiskolán összejöttem az egyik akkori évfolyamtársammal, aki 1 évvel volt idősebb nálam, de a korkülönbség köztünk jóval többnek tűnt, mert ő idősebbnek látszott a valós életkoránál (simán megmondták volna, hogy 30-as családapa, pedig alig múlt 20), én pedig fiatalabbnak látszottam mindig, mint amennyi vagyok (most 32 évesen 26-nál nem mondanak többnek, mindig jót mosolygok a reakciókon, amikor mások megtudják, mennyi idős vagyok), szóval akkor sem látszottam annyi idősnek, amennyi akkor voltam. Tehát látszólag több, mint 10 évre saccolhatták volna a korkülönbséget, akik nem ismertek minket, pedig csak 1 év volt a valós differencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!