Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy több mint 20 évvel idősebb férfival járnátok? Mit kellene "tudnia"?
mi a fenéért gondoljátok hogy mindenkinek pénzes pasi kell??
én köszönöm eltartom magam, bármi kell megkeresem a rávalót
de azért nyilván legyen legalább munkája a szerencsétlennek, mert azt nem várhatja el senki tőlem, hogy még én tartsam el a pasit...
"mi a fenéért gondoljátok hogy mindenkinek pénzes pasi kell??"
Én nem említettem, hogy neked a pénzes kell! :)
Bár tucat ilyet nőbe bele lehetne botlani aki pénzért, pénzesért még ha korban az apja lehetne egyből könnyen "átértékelheti" az addigi álláspontját.
Csak jót röhögtem a kérdés alá bevésett, álszent kamudumákon.
Máskor meg az ilyenek azzal jönnek, mármint a 20-onéves nők, hogy "a mi korosztályunkban lévő férfiak még éretlenek, gyerekesek, "férfiatlanok", és egyéb szövegek. :P
Ki érti ezt....
Sehol nem írtam hogy én vagyok a férfi, egyébként a nő se jön be, személyesen egyik szereplőt se ismerem és nem is fogom. Pusztán csak kíváncsi voltam a motivációra, válaszaitokra, és ezért tettem fel a köv, 2 kérdést:
a, ti járnátok e egy 20 évvel idősebb pasival és miért?
b, ill. részletezett konkrét esetben mi lehet a motiváció
#29 kért még további infot.
Hozzátenném hogy a csaj értelmes, kiegyensúlyozott, szorgalmas, nyelv(ek)et beszél. A férfi állítólag éles eszű de nem egy kommunikációs géniusz. kb 180, sokak szerint gnóm feje van. Volt valami ügye, szóváltást követően utána szaladt egy idős házaspárnak, a férjet leütötte feleségét hasba rúgta majd elmenekült, tárgyaláson tagadott. Most ez így elég negatív ... lehet hogy megbánta, lehet hogy kisiklás volt csak és egyébként tök jó fej...
11-es 12-es és lollypop93
Nektek tehát volt/van kb 20 évvel idősebb pasitok. Mit "tud"? Mi az ami megfogott benne? Szerelem vagy csak jó együtt?
Kiírtam egy kérdést azoknak akik csak a pénzért járnak idősebbel és vállalják.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
"friss az elméje"
Hát tényleg nem túl életszerű amit írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!