Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy több mint 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy több mint 20 évvel idősebb férfival járnátok? Mit kellene "tudnia"?

Figyelt kérdés
Esetleg ráadásként (kvázi "B" kérdésként) tegyük fel hogy neki esti érettségije van, nektek pedig diplomátok, plusz szépségkirálynő külsőtök és kb 25 évesek vagytok.

2017. jan. 8. 18:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell az álszenteskedésetek! Ha van pénze, meg egy kis apakomplexus netalán a háttérben akkor elég sokatokat nem zavar egyből ha jóval idősebb nálatok. Mellette meg fiatal szeretőt tartani még gerinctelenség is. :D
2017. jan. 10. 21:16
 32/49 anonim ***** válasza:
57%

mi a fenéért gondoljátok hogy mindenkinek pénzes pasi kell??

én köszönöm eltartom magam, bármi kell megkeresem a rávalót

de azért nyilván legyen legalább munkája a szerencsétlennek, mert azt nem várhatja el senki tőlem, hogy még én tartsam el a pasit...

2017. jan. 10. 21:31
 33/49 anonim ***** válasza:
39%

"mi a fenéért gondoljátok hogy mindenkinek pénzes pasi kell??"

Én nem említettem, hogy neked a pénzes kell! :)

Bár tucat ilyet nőbe bele lehetne botlani aki pénzért, pénzesért még ha korban az apja lehetne egyből könnyen "átértékelheti" az addigi álláspontját.

Csak jót röhögtem a kérdés alá bevésett, álszent kamudumákon.

Máskor meg az ilyenek azzal jönnek, mármint a 20-onéves nők, hogy "a mi korosztályunkban lévő férfiak még éretlenek, gyerekesek, "férfiatlanok", és egyéb szövegek. :P

Ki érti ezt....

2017. jan. 10. 21:45
 34/49 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam hogy én vagyok a férfi, egyébként a nő se jön be, személyesen egyik szereplőt se ismerem és nem is fogom. Pusztán csak kíváncsi voltam a motivációra, válaszaitokra, és ezért tettem fel a köv, 2 kérdést:

a, ti járnátok e egy 20 évvel idősebb pasival és miért?

b, ill. részletezett konkrét esetben mi lehet a motiváció

#29 kért még további infot.

Hozzátenném hogy a csaj értelmes, kiegyensúlyozott, szorgalmas, nyelv(ek)et beszél. A férfi állítólag éles eszű de nem egy kommunikációs géniusz. kb 180, sokak szerint gnóm feje van. Volt valami ügye, szóváltást követően utána szaladt egy idős házaspárnak, a férjet leütötte feleségét hasba rúgta majd elmenekült, tárgyaláson tagadott. Most ez így elég negatív ... lehet hogy megbánta, lehet hogy kisiklás volt csak és egyébként tök jó fej...

11-es 12-es és lollypop93

Nektek tehát volt/van kb 20 évvel idősebb pasitok. Mit "tud"? Mi az ami megfogott benne? Szerelem vagy csak jó együtt?

Kiírtam egy kérdést azoknak akik csak a pénzért járnak idősebbel és vállalják.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2017. jan. 10. 22:10
 35/49 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk egy ilyen antiszociális nővel, aki számára egy másik ember egyszerűen csak annyit jelent, hogy undoritó, biztos nem lépnék kapcsolatra... Valójában szexuális kapcsolatba se szivesen, hiába "hamvas" a teste...
2017. jan. 11. 13:21
 36/49 anonim ***** válasza:
36%
Ne általad magad utolsó mindenki ezt gondolja rólatok csak esetleg a szemedbe mást mond Miss hamvas a pénzed miatt
2017. jan. 11. 13:50
 37/49 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, nincs is pénzem.
2017. jan. 11. 14:41
 38/49 anonim ***** válasza:
92%
A megismerkedésünk teljesen átlagos volt. Jót beszélgettünk, incselkedtünk, összejöttünk, először komoly tervek nélkül egyszerűen jól éreztük magunkat, aztán egyre szorosabb lett a kapcsolat. Ebben eddig nincs semmi trükk, másokkal is ez történik. Talán ő azt "tudja", hogy nincs apuka hangulata, nagyon fiatalos a külseje és a viselkedése is, friss az elméje, alkalmazkodik és tanul, és néha már őt idegesíti a korosztályának a lassúsága és a lemaradottsága. Ha valamelyik munkatársával járnék az tényleg apakomplexus lenne, de vele jó értelemben véve átlagos a kapcsolatunk. Ő nem "vénült meg" úgy, mint az ismerősei.
2017. jan. 12. 10:52
 39/49 anonim ***** válasza:
28%
Ez a lollypop máskor még pasi volt...Meg nagyon életszagúak is a kommentjei,nagggyonn.
2017. jan. 12. 11:26
 40/49 A kérdező kommentje:

"friss az elméje"

Hát tényleg nem túl életszerű amit írtál :)

2017. jan. 12. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!