Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy több mint 20 évvel idősebb férfival járnátok? Mit kellene "tudnia"?
32 éves vagyok, egy nálam legalább 20 évvel idősebb férfi 50-es... Nem vonzanak az ennyivel idősebbek, sajnálom. Egy ennyivel idősebb férfi apám is lehetne...
Nem mondom a soványra, hogy anorexiás, mert a sovány az sovány, az anorexiás meg anorexiás.
Számomra undorító egy 20 évvel idősebb férfi és kész, miért kéne magyarázkodnom?
Létezik ilyen, ha tetszik, ha nem!
Nem arról van szó, hogy undorítóak lennének a negyvenes férfiak, apám is annyi és remekül néz ki, ad magára. Arról van szó, hogy gyermekeim apjának és társamnak inkább korombeli, velem "egy szinten" lévő férfit képzelek el. Úgy érzem, hogy nekem az élet minden területén van még hova fejlődnöm és kevés vagyok egy olyan emberhez, aki már az élettapasztalatai révén érett felnőtté vált. Ha egy komoly férfi mégis megkörnyékez egy olyan csitrit, mint én, csak arra tudnék gondolni, hogy a hamvas testem kell neki, hiszen intellektuális, szellemi igényeit hogy elégíteném ki, ha egyszerűen zöldfülű vagyok?! Annyi tartásom még van, hogy ne egy ürítőhelyként avanzsáljam magam. Vegyük azt az esetet, hogy egy negyvenes férfi "nem ért révbe" és tinifiúkat emgszégyenítően viselkedik, akkor ott meg valami gondok lehetnek. Ja és csökkenteni akarom annak az esélyét, hogy több évtizedig özvegységben sínylődjek.
21/L
Én is mindig azt vallottam legbelül, hogy nem járnék idősebb férfival.. Aztán megismerkedtem egy tőlem 20 évvel idősebb férfival, aki az első percben magával ragadt. Számomra nagyon jóképű, vonzó, férfias férfi. Lehet vele komolyan beszélgetni, viccelődni, kedves, figyelmes, törődő stb stb. Egyszerűen minden, ami kell. Nem hittem, hogy velem ilyen megtörténik, de hát mégis csak.
Ja és én nem akarok családot, gyereket meg semmi ilyet, úgyhogy ez a 20 év amúgy sem izgat, de ebből a szempontból is lényegtelen. Mert hát sokan itt azt emelik ki, hogy de így hogy lesz gyerekem, mert a férfit végén már a nagypapának fogják nézni.. Hát én nem úgy megyek neki egy kapcsolatnak és nem zárkózom el azonnal, mert hogy gyereket akarok. Ki tudja mit hoz a jövő, lehet nem is maradnánk addig együtt, hogy ilyen szóba kerüljön, lehet nem is jönne össze, stb stb. És így lehet egy nagyon jó kapcsolatról mondunk le, csak azért mert már 5-10 évre előre gondolkodunk. Egyáltalán nem azt mondom, hogy tojjuk le mi lesz és éljünk a mának... Egy barátnőm pont azért nem jött össze egy tőle 15 évvel idősebb pasival, akivel amúgy megvesztek egymásért, mert hogy ő nemsoká gyereket akar és nagyon kiütközne az a 15 év... Na igen, utána összejött egy másik sráccal, akivel jó ideig próbálkoztak és nem jött össze a gyerek, mint kiderült a barátnőmnek nem is lehet. Utána meg nekünk sopánkodott, hogy veszni hagyta az idősebb férfit a gyerektéma miatt..
16-os, lehet túllőttem a célon, de a lényeget akartam kiemelni.
Hiába pontozgatsz le!
Nem vonz egy öreg, löttyedt test, még ha aranyba is öntik akkor sem!
Főként nem a kéjenc vágyai, hogy fiatalabb testre utazik, és csorgatja rá a nyálát.
A hideg kiráz tőle!
Na jó, nem akartam ebbe a kis csete-patéba beleszólni, de az szerintem is saját szegénységi bizonyítvány, hogy egy embert, csak a kora miatt undorítónak nevezünk.... minden egyéb ok nélkül. Az hogy te nem jönnél össze velük, az a te dolgod, szíved-joga, de miért kell undorítónak nevezni?!
Egy 40-és pasi messze nem öreg! Épp hogy minden mondható rá, csak az nem hogy öreg! Ja és löttyedt test? Most őszintén te miről beszélsz? Lattal már magára odafigyelő, jó kondiban levő 40-est? Egyáltalán nem mindegyik "löttyedt". Sőt néhánynak olyan teste van, hogy egy 20-on éves is megirigyelné..! Tipikus sztereotípia, hogy a 40 fölöttiek mind ramaty állapotban vannak.. Holott nagyon nem, csak egyszerűbb általánosítani. Ismerek pl dögivel olyan korosztályombeli 20-as srácokat, akiket szinten lehetne jelzőkkel illetni, mert pont le se tojják, hogy mit esznek össze-vissza, semmi sport, akármi, pocakosak stb. Engem nem zavar, mert az ő testük és életük, csak a buta általánosítás az, ami marha zavaró.
Nem járnék 20 évvel idősebb férfival,mert fizikailag már nem tud vonzó lenni,kimondom:undorodnék tőle,plusz szégegyelnék vele megjelenni az ismerőseim előtt,hiszen apám is ez a korosztály.Meg minek járnék lepukkant 40-esekkel ha vannak feszes 20-25 èves fiúk is?
Ha mégis járnék vele,akkor ahogy az egyik válszoló írta,azért lenne mert kőgazdag.(Te ebbe nem esel bele szimpla érettségivel).Ha havonta vagyonokat költ rám,szintén luxuslakás,BMW,karib-tengeri nyaralás,Vesace ruhák,gyémánt ékszerek. Ez kéne "tudnia". Ezenkívül tudnia kellene mikor kell hallgatnia,mivel ha ilyen körökben mozognék ott hemzsegnének a 20-as férfimodellek,sportolók ,a tengerparton szörfösök stb,tuti kavarnék velük:D Nem várható el,hogy visszautasítsak ilyen észbontó pasikat,akik a fiai lehetnének.Szóval tudnia kellene elnézni a kalandjaimat,tudnia kell finanszíroznia az igényeimet,tudnia kell kezelni a szeszélyeimet,pl.ma nincs szex,de el akarok menni Londonba egy koncertre:-)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!