Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy több mint 20 évvel idősebb férfival járnátok? Mit kellene "tudnia"?
Nálam nem kizáró ok,sőt jobban felnéznék rá,tisztelném és csodálnám,mert általában ők már sokkal határozottabbak és tapasztaltak,tudnák,hogy hogy irányítsanak és nekem erre lenne szükségem,aki irányít engem óvatosan,finoman..
Egy közel 21éves Nö(nem vagyok egyetemosta:/,dolgozom)
Nem a koroddal van baj hanem a gondolkodásoddal..a külsőségekre mész, pedig egy közel ötvenestől azért többet várna az ember..ráadásul ha az illető hölgy megcsúnyul akkor dobod?? Valahogy a kérdésed számomra nem mutat érett személyiséget..
Én nem utasítok vissza zsigerből egy generációval idősebb úriembert,de sajnos kevés volt amelyik megfogott volna..egy, az-az egy volt eddig, de vele sem "jártam"..
Nálam a kor nem kizáró ok,sőt vannak igen vonzó 40-es,50-es férfiak. Viszont a diploma hiánya nálam, mint leendő diplomás, szép nőként kizáró ok. Diplomából se mindegy persze, hogy mi, nekem nem az kell, hogy keressen egy csomó pénzt az illető vagy legyen egy(vagy több) hangzatos papírja, hanem hogy olyan munkát végezzen, amivel értéket tud teremteni/átadni másoknak. És én igenis fel tudok nézni a nagy tudással, műveltséggel rendelkező emberekre, akik a saját szakterületükön profik gyakorlatilag. Ha ez megvan teljesen mindegy hogy mennyit keres vagy hogy hogyan néz ki.
Ilyen férfi pedig, amit leírtam, tapasztalatom szerint gyakoribb az idősebb úriemberek körében.
5. vagyok: egyébként -komolyra fordítva a szót- kósza kaland kedvéért persze, ha egy nálam 20 évvel idősebb (szigorúan nőtlen!!!) férfi közeledne felém, nagyjából ugyanazt kellene tudnia, mint a korosztályom tagjainak. Első körben ugye tartsa jól magát (a férfiaknak ez igazából sokszor csak abból áll, hogy rendszeresen sportoljon, a legtöbben nagyon előnyösen öregedtek, fene belétek), de egyébként az lesz a döntő a kérdésben, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon- személyisége milyen, le tud-e nyűgözni, a humorával mennyire tudok azonosulni, ilyenek-, na meg persze az ágyban nyújtott teljesítménye (arról fogalmam sincs, hogy alakul negyvenes éveiben, de feltételezem azért drasztikusan nem kívánja kevesebbszer, mint fiatalabb korában).
Viszont hosszú távú, komoly kapcsolatra nem vállalnám be. Tényleg csak az 5. válaszban leírtak alapján, és azt is a saját barátaim előtt nem híresztelve. Emberek közé mennék vele, persze, mindenféle gálákra meg rendezvényekre meg ilyenekre, de nehezen tudnám elképzelni, hogy a korai huszonéves korosztályommal beüljön egy kocsmába sörözni és jól is érezze magát (vagy ne legyenek kínos megszólalásai... azért akárhogy is nézzük, generációs szakadék akadna).
Arról nem beszélve, hogy egy negyvenes férfinek már jó eséllyel van gyereke. 24 éves diplomás, dekoratív nőként egyáltalán nem vagyok rászorulva, hogy más gyerekét pesztráljam, akár hétvégente, akár gyakrabban, és toleráljam a volt nejét/szeretőjét, de úgy állandó jelleggel. Ha meg nincs gyereke, akkor meg nem én szeretnék neki szülni, mert ismételten, egy komoly kapcsolat számomra a jelenben elképzelhetetlen. Amolyan "járogatás" az, ami még beleférne nálam, amikor vacsizni meg mozizni járunk, néha strandolni vagy korcsolyázni, és ilyen kis cuki romantikus programokat, de semmi komolyabb, semmi összeköltözés, családalapítás, bemutatás szülőknek-barátoknak. Ebbe ugye az ember lánya eleve nem szül gyereket. Mert amúgy egyetértek én is Sunshinedoll-al, néhány pikáns tapasztalati dolgot leszámítva a korosztályom is ugyanazt tudja adni, amit egy idősebb, és ha tehetem, akkor inkább őket választom.
Ha van pénze rövid távon jó könnyű pénzszerzésre,de akkor is tartanék mellette 20-on éves szeretőt. Amúgy nem kéne. Már elvesztették a vonzerejüket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!