Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél miért nagy divat az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért nagy divat az, hogy inkább kitartatják magukat, mintsem dolgozzanak,9-10-12 órában?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül,elég sok mindenki eltartatja magát.Ez most egy új divat,hogy degradál dolgozni nekik?Nem félnek attól,hogy ha a pasi megunja a nőt,akkor kidobja,s ott áll mindenféle munkatapasztalat s pénz nélkül?

#nők #munka #pénz #degradálás #eltartatás #kitartatás
2017. jan. 6. 10:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
21%

Nézd csak kérdező, tegnap írtam egy kérdéshez, most bemásolom ide is, hogy lásd, vannak olyanok akik abból élnek jól néznek ki, és megtehetik hogy gazdag vállalkozók elviszik nyaralni, meg a villájukban élnek.

Olvasd el sokszor, úgysem lesz ilyen csajod sose!

" Figyuka kérdező, leírom nekem milyen pasik jönnek be, és ehhez lehet viszonyítani.

Fitneszmodell vagyok, divatfotózásokból élek.

Szóval elsőként is, az olcsójánosokat nem szeretem, mint ahogy a nők többsége sem, csak sokan nem merik kimondani sem.

Ne legyen munkás, meg gyártósori operátor, úgy ez a proliréteg találja meg a saját súlycsoportját, de engem hagyjanak békén.

Ezt ki is szoktam írni a társkeresőn,ha pasit keresek.

Szóval nekem milyen kell.

Minimum legyen vállalkozó, ne kezdő kisvállalkozó, a kis üzletében, mert abból nincs lové, se szabadidő.

Jól bejáratott vállalkozása legyen, hogy neki már ne kellejen dolgoznia.

Általában megnézem a képeit a társkeresőn, kérek tőle spontán képeket, amit a konyhában vagy fürdőszobában készít, így már lehet látni, milyen körülmények között él.

Legyen saját kertesháza, hitel nélkül, minimum felsőkategóriás kocsija, max a vw passat az alsó határ.

Negyedévente vigyen el nyaralni.

kb ennyi az elvárás, sajnos manapság elég kevés pasi üti meg ezt a szintet."

Kérném az összes munkás meg proli embereket ne írjanak, mert ezen a szint alatt senkivel nem ismerkedem, ide is csupán azért írtam, hogy lássa a kérdés kiírója van aki így él, és egész jól él.

2017. jan. 6. 15:00
 32/36 anonim ***** válasza:
76%
Köszönjük kedves utolsó ,hogy ezt megosztottad velünk. Tudod nem minden nő ilyen...
2017. jan. 6. 16:26
 33/36 anonim ***** válasza:
88%
akkor en jol elbaltaztam mert amikor tarsat kerestem lazan mentem randizni ceges kisteherautoval.
2017. jan. 6. 17:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Az én ismerőseim körében meg nem divat.
2017. jan. 6. 18:59
 35/36 anonim ***** válasza:
42%

21 éves vagyok, egyetemre járok - ráadásul egy olyan szakra, ahol a küszöb alatt is vér folyik.

Világ életemben úgy neveltek, hogy 'te vagy a legokosabb', de ezt nem csak a családom, hanem a tanárok is megerősítették. Tanulmányi versenyeket nyertem.

Szinte biztos volt, hogy nekem egyetemre kell járnom. Amit azóta már 100x ott akartam hagyni, de tudom, hogy akkor a családom egyáltalán nem szeretne.

Munkahely - dolgozom is suli mellett. Szeretem, csak keveset fizet, és akkor is keveset fizetne, ha nem diákként, hanem főállásban lennék ott. Mondjuk jutalékok vannak, és decemberben benne voltam a TOP10 dolgozóban, szóval valószínűleg kapok is most. :) Na meg van amúgy feljebb lépési lehetőség, de csak akkor, ha eleget tudnék dolgozni menni. A suli miatt a havi 100 órám nincs meg, így pl. mentor sem lehetek, ami nagyobb fizuval járna.

Így, tanulva, dolgozva tapasztalom, hogy hétvégén is fáradt vagyok. Decemberben a jutalékért hajtottam, meg éjt nappallá téve tanultam vazze. Mi lett a vége? Karácsony este összevesztünk a barátommal, hogy én nem foglalkozom vele(látjátok, hogy nem a bulik meg a barátnők miatt hanyagolom, most írtam le mi van...), és bár megbeszéltük a dolgokat, és végül megígérte, hogy türelmesebb lesz vizsgaidőszakban, naponta eszembe jut és fáj.

Főleg úgy, hogy nekem a karrier semmit sem jelent, de ha otthagyom, akkor én egy véres rongy leszek. Esküszöm, szívesebben mosnék, főznék, takarítanék, és ha még arra is lenne időm, akkor csinálnám a hobbimat(rajzolás, D.I.Y. - tehát ilyen kreatív dolgok készítése magyarul), de amikor hazajönne mondjuk a férjem, akkor a kedvence lenne az asztalon, frissen elkészítve. Nem, nem mikrózva vagy gyorsétteremből rendelve. Ja és lenne időnk EGYÜTT.

Nem az lenne, mint múlt héten, hogy bár imádtam a filmet, és nagyon is kíváncsi voltam az új Star Warsra, hullafáradtan mentem el a moziba, mert amúgy pihenésre lett volna szükségem, csak nem akartam megint nemet mondani.

Egyszerűen borzalmas ez az egész, GYŰLÖLÖM. Az egész életem a hajtásról szólt. Általános iskolásként szakkörök, gimiben szakkörök+fakultáció+külön tanár, most egyetem és munka, de mégsem szeretem magam, sem azt, amit csinálok. Ja, és semmiképp sem vagyok rá büszke, mert nem vagyok más, mint egy málhás szamár, aki mások álmait valósítja meg, miközben arra sem jut energiája, hogy minőségi időt töltsön a szeretteivel.

Rideg környezetben vagyok, ahol hiába vagyok közvetlen, és hiába tudok beszélgetni emberekkel, egy sem a barátom vagy a családom.

Szóval. Én. Nem. Nézem. Le. Az. Eltartott. Nőket.

Vajna Tímeát sem nézem le. Valószínűleg érzelmileg ő többet tud adni a férjének, mint egy ilyen kiégett, lélektelen s**r, akivé a túlzott hajtás miatt lettem.

2017. jan. 6. 22:17
 36/36 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem nagyjából,mint te.Hajtani,mint a rabszolgák,karácsonyra hulla vagy,spórolni mindig.De akkor mikor éljek,mikor költsek végre magamra.Unom az állandó spórolást,most vagyok fiatal,de spórolni kell,nem költhetek rendesen magamra.De legalabb a robotolásban jól elfáradok.Elegem van ebből a taposómalomból.
2017. jan. 7. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!