Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom szörnyen öltözködik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szörnyen öltözködik?

Figyelt kérdés

Állítása szerint a praktikum neki fontosabb, mint ahogy kinéz. Ez még oké lenne, de valahogy ezt sem hozza össze.

1 farmert hord folyamatosan, vagy néha egy chinot, ha elegánsabb akar lenni.

Nem hord ingeket, mert nem tud vasalni, a pólói is random mintás, értelmetlen darabok.

Egy ruhadarabját sem szeretem.

Nincs olyan büdzséje, hogy vásárolni menjünk, nekem sem, ezért gondoltam elviszem magammal turizni/bolhapiacozni, de ott nem volt hajlandó semmit felpróbálni, ami "más levetett gönce".

Mi a megoldás?

Nyilván nem fogunk emiatt szakítani, de ez egy pont, amin változtatni kellene.

18L (21F) (egyébként divatot tanulok, szóval nekem "elvárás", hogy jól öltözött legyek)

2016. okt. 23. 11:42
1 2
 1/20 anonim válasza:
31%
Elsem olvastam a hosszu szöveget.. Mi közöd van h hogy öltözködik?
2016. okt. 23. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ezt nyíltan meg lehet beszélni. Mondd neki, hogy örülnél, ha egy-két vásárlás előtt kikérné a véleményedet, és akkor nyilván megmondhatod neki, hogy ez tetszik-e vagy sem. Viszont bazári majmot nem kell csinálni belőle, az ilyen köntös szerű, divatos, térdig érő "férfi" felső elvárása nálam tuti szakító ok lenne :D 23/f
2016. okt. 23. 11:45
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha amúgy is ilyen körökben mozogsz, a méretét is biztosan tudod, lepd meg néhány új ruhadarabbal, ami neked is tetszik.
2016. okt. 23. 11:45
 4/20 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Azért ne keseredj el túlságba...A barátod még annyira nemis lehet igénytelen öltözködésü...Képzeld csak el azt,ha mondjuk örökösen BERMUDÁBAN szeretné mutogatni az utcán járva az órmótlan,szőrős férficsülkeit,mint a mai pacákok nagy többsége...Szóval még ne is szólj semmit! De ha szeretnéd azt,hogy a barátod még igényesebben öltözzön,cserébe ígérj be neki mindig valami extrajutalmat...Pl. mond azt neki,hogy "ha hajlandó MINDEN NAP elegáns ruhában járni,akkor mondjuk havonta egyszer,vagy hetente egyszer kap tőled mondjuk egy élvezetes anális,vagy orális szexet"...Vagy mindig a kedvenc ételét fogod ez esetben főzni...Vagy azt az öltözéket fogod te is felvenni,amit Ő szeret látni rajtad...Szóval a lehetőségek száma végtelen,de érted ugye az elvet?
2016. okt. 23. 11:58
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez, nehéz ügy, tudom magamról. Azt vagyok hajlandó felvenni, ami nekem kényelmes. Az nem biztos, hogy jó ötlet, meglepni ruhával. Nálunk, kb 2 szerénnyi ruha van, amit a párom vett nekem. Mind, csak egyszer volt rajtam, addig még megnézte, hogy jól áll-é rajtam. Különben, nem vettem fel őket soha. Inget sem vagyok hajlandó, mert utálom. Max, közeli rokon temetése.

A farmer? Én is egyet hordok, vagy is, egyet veszek, ha kényelmes, jól érzem benne magam, akkor gyorsan veszek még ugyan olyat 3-4 darabot. Külső szemlélő, csak annyit lát, hogy mindig az az egy van rajtam. Nehéz lesz, sok beszélgetéssel, kérleléssel is picit változtatni. Nagy türelem hozzá.

Ja, annyi, te tanulod és a trendet ismered, attól ő még azt szívből utálhatja. Rákényszeríted, mert az a divat, az a menő, lehet, mindig rosszul fogja érezni magát. Az meg egyértelműen, a kapcsolat leépülését jelenti.

2016. okt. 23. 12:03
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

Hát most erre mit mondjak.

Ahogy észreveszem háromféle ember van

1.Aki minden évben cseréli a ruháit, mert a "régi az gáz" és "divatosnak kell lenni"

2.Átlagos, cseréli, ha olyan a kedve

3.Aki akkor cserél, ha az adott ruha már elszakadt, vagy nagyon kikopott. Ismerek olyat aki 20 évig hordta ugyanazt a poló-farmer kombót, és nem tartottam gáznak, sőt védjegye volt az a póló meg pulcsi. (nem volt szakadt, vagy ilyesmi).

Nekem 3 farmerom van összvissz, egy téli bélelt, egy közepes meg egy vékony a melegebb időkre. Nem is érzem, hogy több kellene.

Pólókból nincs sok, főleg, mert egyedül a "lákoszt" anyagot kedvelem, sokkal jobb, mint a sima textil(?)

Van pár ing, ha ahhoz van kedvem. De semmi extra.

A legjobb ruhákat amúgy nem a "zsáj zsáj de luksz" jellegű helyekn kapod meg 20 ropiért, hanem a munkavédelmi-katonai és sportruázatiban. Erős anyagok, strapaabíró cipők, kényelmes vastag zokni télre.

2016. okt. 23. 12:26
 7/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom a barátodat. Az én kapcsolatom úgy kezdődött, hogy az első randink után a párom hosszasan sorolta, hogy neki mi nem tetszik az öltözködésemben, és hogyan tudna engem felöltöztetni, de én rövidre zártam a dolgot. Elmagyaráztam neki, hogy mit miért hordok, és miért nem tudok/akarok mást hordani. Megértette.
2016. okt. 23. 12:29
 8/20 A kérdező kommentje:

Én sem járok hetente vásárolni, illetve de, viszont el is adok ezzel együtt régebbi dolgokat, vagy nem magamnak, hanem fotózásokra viszem.

Pl. 3. éve egy kabátot hordok, ami szerintem a koromhoz képest jó.

Szóval a praktikumot én is szeretem.

A lényeg, hogy én értek ahhoz, hogy a minimális áron szerezzek be top quality cuccokat, ő pedig a lehető legergyább minőséget drágán.

(Vett egy nagyon ronda kabátot a New Yorkerben 23.000 forintért. Én 12.000 forintért egy használt, 70es évek beli gyapjút, amiben sosem fázom, és időtlen.)

2016. okt. 23. 12:47
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

Kíváncsiságból. Mikor összejöttetek hol hordtad a szemedet? Hogy akkor nem tűnt fel vagy nem zavart csak most?

Ha neki úgy a jó, ahogy öltözködik akkor ne várj csodát.

2016. okt. 23. 13:24
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Micsoda gazság, hogy nem követi a glámúr meg az "Elegant De Luxe" magazinok elvárásait, hát mekkora paraszt az ilyen, hogy nem vesz kétkilóé' inget meg negyvené' lila nyakkendőt, min' a minisztö eeenök bácsi.

De komolyra fordítva: Nem mindenki csilliárdos, hogy újan vehessen Bosst meg Chabba Elránt.

2016. okt. 23. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!