Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szörnyen öltözködik?
Állítása szerint a praktikum neki fontosabb, mint ahogy kinéz. Ez még oké lenne, de valahogy ezt sem hozza össze.
1 farmert hord folyamatosan, vagy néha egy chinot, ha elegánsabb akar lenni.
Nem hord ingeket, mert nem tud vasalni, a pólói is random mintás, értelmetlen darabok.
Egy ruhadarabját sem szeretem.
Nincs olyan büdzséje, hogy vásárolni menjünk, nekem sem, ezért gondoltam elviszem magammal turizni/bolhapiacozni, de ott nem volt hajlandó semmit felpróbálni, ami "más levetett gönce".
Mi a megoldás?
Nyilván nem fogunk emiatt szakítani, de ez egy pont, amin változtatni kellene.
18L (21F) (egyébként divatot tanulok, szóval nekem "elvárás", hogy jól öltözött legyek)
az én barátom öltözködése se volt valami jó. pl gyerekes rövidnadrágja volt, kifakult póló, bolyhos pulcsi. tehát nem is arról volt szó, hogy nem követi a divatot... nem nézett ki soha igénytelenül, nem voltak szakadtak, koszosak, csakhát nem voltak szépek se. mi megbeszéltük. legközelebb amikor ruhát vett, akkor elmentünk közösen, és segítettem neki választani. vettünk olyat, ami neki is tetszett és nekem is. lassacskán pedig lecserélődtek a régi ruhái, és most mindegyik teljesen jó. nem lett bohóc belőle, nagyon egyszerű dolgokat hord, de azok jó minőségűek.
egyébként a kényelem nem minden... a magassarkú, szűk blúzok, felsők és sok más, amit annak érdekében teszek, hogy jól nézzek ki, nem feltétlenül a kényelmükről híresek. ha én is csak a kényelmet tartanám szemelőtt, akkor sportcipőt, farmert és pólót hordanék általában, ami ugye nem lenne túl vonzó. tehát az mind szép és jó, hogy az ember párja ne akarja megváltoztatni a másik öltözködését, de nem értem miért ne lehetne azért kikérni a véleményét. mindkét félnek előnyös, ha vonzónak találják egymást.
Érdekes... mikor összejöttetek vagy randiztatok akkor nem zavart? Akkor nem tűnt fel, hogy öltözködik?
A barátom is a praktikumot és a kényelmet nézi, ettől függetlenül is lehet jól kinézni.
Nem kell 0-24 inget hordani. Egy ing/póló, farmer nadrág párosítás is mutathat jól.
Nő vagyok,de leginkább farmerben,meg sportcipőben járok.Viszont soha eszembe nem jutott,hogy sportcipőre szoknyát vegyek fel vagy egybe ruhához tornacipőt,mert az szerintem elég igénytelen egy dolog.Jó,vannak átmenetek,de ettől a kombótól mindig is rosszul voltam.
(elhiszem,hogy a magassarkú kényelmetlen,de vannak tök kényelmes tatyóba rakható balettpapucsok,amikkel normálisabban néznének ki az estélyik)
Ami férfipólókban nekem nem tetszik,az ez:
"Nyilván nem fogunk emiatt szakítani, de ez egy pont, amin változtatni kellene.
18L (21F) (egyébként divatot tanulok, szóval nekem "elvárás", hogy jól öltözött legyek)"
Nem, nem kellene, ha ő nem szeretne.
Miért is várod el tőle, ha egyszer ilyen volt, amikor összejöttetek?
Nem 10 év házasság utáni elhízásról van szó..
Gondolom akkor is ilyen volt, amikor járni kezdtél vele. Ha nem tetszik, és ő is hajthatatlan, akkor megtalálod az ajtót.
Mikor randizgattunk, akkor is így nézett ki, sőt, azóta maximum 2 pólót vásárolt.
Nem zavart, mert mint említettem, elképesztően szeretem, csak lassacskán kínos kezd lenni, mert alkalmakra sem tud rendesen felöltözni.
Pl. kiállításmegnyitóra mentünk, én egy áttetsző, hímett, földig érő ruhában voltam, ő pedig agyonhordott, foltos farmerban, egy random mintás sportos pólóban és hátizsákkal.
Most komolyan, mit vársz válasznak, mikor minden lehetőséget kizársz?
Vidd el vásárolni, ez a normális megoldás. Nem kell kicsinyeskedni. Vannak leárazások, amikor kb ugyanolyan árban kapsz mint a turiban és előtted nem vmi büdös tróger hordta. Vannak outletek is. Végső soron, ott a kínai piac is, vagy az ebay.
Ha jön a szülinapja vagy a karácsony, vegyél neki egy inget vagy valamit amit szívesen látnál rajta. Ennyi. Ha csóróskodtok, ne akarjatok úgy élni mint a hálivúdi sztárok.
Ha a barátod ilyen akkor jó eséllyel nagyon nem is tudod megváltoztatni. A legtöbb férfinak a kényelem számít, meg is tudom érteni őket. Nem lesz bütyök a lábujjukon, viszeres a lábuk, nem megy ki a bokájuk a macskaköves úton és még sorolhatnám.
Az én férjem is ilyen már amióta megismertem, annyi különbséggel, hogy alkalmakra azért felvesz egy rendes ruhát.
De hétköznap, hétvégén, munkában csak farmer és póló (legtöbbször fekete póló). Nézd a jó oldalát, ha neked nem tetszik a kinézete akkor jó eséllyel más nőknek sem. :-)
A foltos/agyonmosott/lyukas ruha azonban már igénytelenség, azért azon változtatni kellene. Gondolom ezzel mindenki egyet ért.
Egyébként úgy nézem neked nagyon számít az öltözködés, megjelenés és ebbe az irányba is fejlődsz tovább, nem tudom így meddig fogod 'bírni' egy lepukkant kinézetű pasi mellett, akármekkora is a szerelem. Pont nekem is egy barátnőm a divatszakmában tanult és egy hasonló pasi mellett volt pár évig, de aztán végül csak szakítottak...egyszerűen nem illett össze a stílusuk.
"Nekem 3 farmerom van összvissz, egy téli bélelt, egy közepes meg egy vékony a melegebb időkre. Nem is érzem, hogy több kellene."
Mit csinálsz, ha éppen kimostad a megfelelőt? Vizesen csak nem veszed fel.. ??
Szerintem ez gáz. Bármikor beszerezhetsz egy foltot is valamelyikre, sose lehet tudni, vegyél inkább mindegyikből még 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!