Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan kritizál. Nagyon rosszul esik, miért csinálja? Hogy adjam tudtára, hogy bánt vele?
Befagyott a tábortűz. :/
Szerintem már nem szeret, csak húzza az agyad, mert gyáva ő kimondani, hogy vége. El akarja érni, hogy te dobd, és akkor ő lesz az "áldozat".
Én ha szeretek valakit, azt nem a ruhája vagy a sminkje miatt szeretem: reggel kócosan, smink nélkül is ugyanolyan gyönyörű számomra, mint kisestélyiben, roskadásig glettelt arccal.
28/F
Egy ősi módszert ajánlanék, amit rengetegen alkalmaztak már és amelyhez komoly koncentráció sem kell: Kinyitod a szádat és elmondod neki.
Vagy mégis milyen módszert vártál? :D
Csak nem az utolsó lakótársammal jársz? :D
Az is mindig lábtörlőnek használta a csajokat, akibe csak belebotlott, és minden nő a kegyeit kereste állandóan. :D
(Sokszor úgy beszélt velük előttem vagy telefonon, ahogy én a kutyámmal nem tenném.)
Mit lehet szeretni egy borzasztóan beképzelt emberen?
Én messziről elkerülöm őket ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!