Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom állandóan kritizál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan kritizál. Nagyon rosszul esik, miért csinálja? Hogy adjam tudtára, hogy bánt vele?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos neki a külső, mindig elegáns és nagyon jól öltözik, de én is, sőt szerintem az én hatásomra lett elegáns, viszont mostanában mindig lekritizál, nem megy a cipőm a ruhámhoz, meg ilyenek és én meg a lábam töröm ki a legszebb cipőkben, hogy tetszek neki... Visszafogott vagyok mindig, mások megdícsérnek, de ő... Akitől a legjobban várom mindig...

2016. szept. 21. 23:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad már azt mondani neki hogy "a ku.rva any.ádat"?
2016. szept. 22. 00:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Jót nevettem az utolsó válaszon, de szerintem a pasi is kinevetne az ilyen reakciót, mert van elég hódolója és nem szerelmes ez biztos. El kell engedni... mehet! :)
2016. szept. 22. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 11-essel :D
2016. szept. 22. 00:31
 14/18 Szergej55 ***** válasza:
Ha így van, akkor ez a pali sz.arik rád, éppen elvan azzal, hogy van kit dugnia, ameddig meg nem veszed fel a kesztyűt, simán jó lábtörlőnek tart. Aki szeret, az NEM csinál ilyet más emberrel.
2016. szept. 22. 00:49
 15/18 anonim ***** válasza:
öltözz be menstruációs vérnek, vegyél fel egy előre-hátra cipőt, meg tegyél a hajadba műfalevél-hajpántot, és ha megszólal, mondd neki, hogy kuss, ezt friss divatbemutatókon láttad! ;)
2016. szept. 22. 01:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező nem gondoltál még rá hogy leoltsad Te is párszor a Te nagy. Ő-det?Így fogod leélni az életed vele,gratulálni tudok hozzá,szűlj neki 2gyereket is,óriási jövő fog rád várni!
2016. szept. 22. 08:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Engem is elkezdett kritizalni oltozkodes miatt,itt volt az elso pontok egyike,hogy kell-e ez nekem.

aztan idovel egyre rosszabb lett. Mar egyre tobb mindenbe kotott bele.

ezert is (tobbek kozott) vagyok szingli 3napja.:D

2016. szept. 22. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:
az ilyenek szoktak végül olyan "nőkkel" lelépni, hogy tátott szájjal nézem....Hagyd a fenyőbe!
2016. szept. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!