Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hány együttalvás után tudtál mélyen, kényelmesen aludni a párod mellett? Normális, hogy én 5-6 együtt töltött éjszaka után is állandóan felriadok és forgolódom mellette?
Én is ilyen vagyok ő úgy aludt mint a bunda én meg forgolódtam járt az agyam meg nem sokat aludtam...új környezet új partner lehet te is izgatott vagy.
ez majd elmúlik...
attól függ, milyen ágyban, hol :D
én kb csak a saját ágyamban tudok valóban kényelmesen aludni, szóval ha nálam vagyunk, akkor nincs gond, de nála hajaj :D
meg ugye ott a horkolás faktor is.. :D
teljesen normális vagy, nyugi :) az alvás egy kényes dolog, vagy megszokod a vele alvást, vagy nem. utóbbi nem túl optimális, de nem kötelező mindig egy ágyban/szobában aludni, az sem a világ vége :)
Én nem vagyok mély alvó, csak akkor alszok mélyen, ha nagyon fáradt vagyok...de mivel hiperaktív vagyok, így nagyon ritkán alszok mélyen!
ha egyedül alszom akkor is 2-10x felébredek éjszaka...barátnő mellett szintén...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!