Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ez ellen? (Bnőm apjáról van szó)
Bnőm keresztény családban nőtt fel(nő fel), az apja pap volt még nagyon régen, így még az is baj neki ha a lánya átjön hozzám (ő 17éves én 21), mivel keresztény család így "házasságig nincsen szex"ezt így az apja megmondta neki( már lefeküdtünk szóval ez alapból bukta, de ha megtudják kiakadnának , főleg az apja) , ebből adódóan még azt se engedi, hogy együtt aludjunk (amúgy picit több mint 6 hónapja vagyunk együtt) az anyukája az együttalvásba benne van , ő nem annyira szigorú mint az apja, de így még egy 3napos nyaralásra sem tudunk elmenni bármennyire is szeretnénk, mert az apja TUTI nem engedné , mert együtt alszunk és lefekszünk egymással..Nővére 20éves, neki se engedte, hogy a volt barátjánál aludjon, (ők már majdnem 1 évet voltak együtt)Elég frusztráló, mivel én nem "hiszek" az ilyenekbe,és a barátnőm sem annyira keresztény, így ő is viccesnek találja ezt a házasságig nincsen szex témát.
Félreértések elkerülése végett, nem az zavar, hogy az apja nem tudhatja meg hogy lefeküdtünk, hanem az, hogy még együtt sem aludhatunk, csak amikor az apja nincsen otthon, de a nyaralás teljesen kilőve..
(Tervezzük az összeköltözést is 1-2év múlva, de így eléggé kilátástalan a helyzet)
Aki járt már hasonló cipőben, mit csinált?
Ahogy mondtam nem a dugás miatt írtam ide. :D
Csak, hogy valahogy rávenni arra, hogy ne legyen ennyire "igazságtalan" a lányával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!