Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nő zsigerből tiltakozik az apasági teszt ellen?
Ha a nő hűséges volt, valószínűleg sértve érzi magát, amiért a párja nem bízik benne. A bizalom pedig fontos egy kapcsolatban.
Ha pedig vaj van a füle mögött, akkor egyértelmű, miért.
Gondolom a minden nőt úgy érted hogy az összes, akitől ilyet kérnek.
Nos ez két okból lehet hogy ennyire tiltakozik.
Az egyik az amikor álmában sem gondolná hogy a gyerek apja kételkedik biológiai szülői mivoltában és elvből nem akarja megcsináltatni mert megalázónak tartja hogy ilyen feltételezés merül fel. Én ezt meg is értem teljes mértékben. Mert elgondolva, hogy a za férfi akit szeretek és épp egy gyönyörű gyermeket szültem neki, a világ legnagyobb boldogsága helyett, megkérdőjelezi a férfi a dolgot.
A másik, hogy tele lett a gatyó hogy kiderül a 9 hónappal ezelőtti félrekacsingatás.
Nem provokatív kérdés formájában gondoltam.
WTF? Minden nő?
Ezt értsük úgy, hogy a Földön minden egyes nőtől megkérdezted és mindenki tiltakozik? Ezesetben nem ők a gyanúsak, hanem te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!