Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nő zsigerből tiltakozik az apasági teszt ellen?

Figyelt kérdés
Pedig ha a gyerek az állítólagos apától van, akkor nem kellene kiakadni.

2016. márc. 24. 18:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

9es Mitől lenne ez provokatív ?

A "minden nő" egy tény a legtöbb itt hangzott kérdésben. Én nagyon sok csajt ismerek meg minden és mind ugyan olyan nagyon sok dologban. Ebben az esetben nincs tapasztalatom ugyan, de simán el tudom képzelni.

2016. márc. 24. 18:42
 12/33 anonim ***** válasza:
67%

Felőlem lehet csinálni, ha a férjem akarja.

Én tudom, hogy csak ő lehet az apa, sose csaltam meg.

De ha benne ez felmerült, lehet hogy az eredményt már az exférjemként tudja meg.

2016. márc. 24. 18:45
 13/33 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell ahhoz apasági teszt, az a nagyon kemény amikor a fiúnak műtétje van és az orvos közli, hogy pill. nincs elég vér és akkor derül ki, hogy a vércsoportok szerint nem lehetsz a gyereked apja.....egyik haverom így járt nemrég. Nem foglalkozik vele, pedig 2 gyerkőc is van, azt mondta, hogy nem akarja tudni, így is le lehet élni egy életet.

38F

2016. márc. 24. 18:45
 14/33 anonim ***** válasza:
63%
Ha tőlem ezt kérné a párom, rohadtul kiakadnék, de megcsináltatnám. Aztán az eredményt átnyújtanám neki a válási papírokkal együtt.
2016. márc. 24. 18:53
 15/33 anonim ***** válasza:
66%
Az a vicces hogy a válaszolók szinte egytől egyig igazolják a kérdést :DD Nagyon röhögök.
2016. márc. 24. 18:55
 16/33 anonim ***** válasza:
70%

A 14-es féle nők miatt mondom, hogy egyszerűen csináltasd meg egyedül. Nem kell hozzá, hogy az asszony tudjon róla.

Franciaországban törvény tiltja, hogy ilyen vizsgálatokat elvégezzenek vagy hogy annak eredményét a bíróság bármilyen ügyben is figyelembe vegye.

Nem véletlenül.

Csináltasd csak meg...

2016. márc. 24. 18:56
 17/33 anonim ***** válasza:
42%
Na már megint egy általánositó kérdés, a helyi csóró,lúzertól aki még nőt sem látott.
2016. márc. 24. 19:07
 18/33 anonim ***** válasza:

1 nem minden nő

2 ha nem megy bele nélküle is megtudod csináltatni vagy beadod a keresetet a bíroságra ahol a vesztes fél fízeti (ha nem tevagy az apa akkor a nő fízeti,ha tevagy az apa te fízeted).

2016. márc. 24. 19:10
 19/33 schamuelson ***** válasza:
100%

Éppen ma reggel olvastam egy újságcikket ebben a témában. Ugyan nem magyar adat, de engem is megdöbbentett. "Az apasági teszten vizsgált gyerekek 25%-nak nem a vér szerinti apja szerepel a születési okiratában."

Félre ne értsétek, nem az összes gyerek negyede kakukkfióka, csak azoknak a 25 %-a, akiknél valamilyen okból elvégezték ezt a vizsgálatot. Többnyire valami gyanú merült fel. Bár írtak olyan esetet is, mikor a 70 éves apa a végrendelkezését akarta megírni, és ahhoz, mintegy formalitásként kérte az apasági tesztet. Kiderült, mindhárom fiának más a biológiai apja. Hm?

2016. márc. 24. 19:14
 20/33 anonim ***** válasza:

19-es

A durva nem csak ez, hanem az állam összekacsintása a nőkkel, miszerint csak a gyerek bizonyos koráig van lehetőséged arra, hogy apasági keresetet nyújts be.

Utána egyszerűen fogadd el, hogy

A - egy riban.ccal kell együtt nevelned a kakukkfiókádat

B - elválsz, de a másik gyereke után te fizeted a gyerektartást

Azért ez annyira abszurd, hogy jobb ha nem is folytatom.

2016. márc. 24. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!