Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nő zsigerből tiltakozik az apasági teszt ellen?

Figyelt kérdés
Pedig ha a gyerek az állítólagos apától van, akkor nem kellene kiakadni.

2016. márc. 24. 18:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%

Azért, mert egyik sem hűséges, persze tisztelet a kivételnek, amiből sajnos nagyon kevés van. Az, hogy a tesztek szerint a gyerekek 25%-a a férjtől van, nem jelenti azt, hogy a feleség nem feküdt le másik férfival. Csak szerencséje volt, vagy vigyázott, hogy a megfelelő embertől legyen terhes.

A bíróságnak csak az a fontos, hogy ne legyen női hiszti (feminizmus), így nem érdekli őket, hogy ki fizet a gyerek után, csak fizessen.

Az előttem említett törvények nem véletlen születtek.

A közvetlen ismeretségi körömben, 20-30 feleségről tudok, aki már félrelépett, de egy férfiről sem. Igaz náluk még nem derült ki, hogy másé a gyerek.

Ha tudnák, hogy nincs félnivalójuk, mert hűségesek voltak, akkor nem tiltakoznának ellene. Azért fogják a bizalomra, hogy lelkiismeret furdalást, bűntudatot keltsenek a férjben, hogy megússzák a tesztet. De a végén úgyis a férfit állítják be hibásnak. Ha nem az övé a gyerek, akkor azért, mert miatta "kényszerült" félrelépésre a nő, ha véletlen mégis az övé, akkor meg azért, mert nem bízott a nőben. Pedig az tényleg félrelépett, csak nem abból lett a gyerek. Ettől meg még jobban vérszemet kapnak, és kiprovokálják a válást, mert így már biztosak benne, hogy nem kell tenniük semmit a gyerektartásért.

Az sem véletlen, hogy tesztet, csak az anya engedélyével lehet elvégezni. Ha nem engedélyezi, akkor automatikusan a férjé a gyerek.

Egyébként ha, pl. a férj nem lehet a gyerek donorja, mert nem ő az apja, akkor a családjogi törvény, a gyerek érdekében tiltja, hogy ezt a férjjel közöljék. Ebben az esetben, más miatt alkalmatlannak kell nyílvánítani, és egyedül az anyával kell közölni, hogy ő "elővehesse" az igazi apát a gyerek érdekében. Így alakul az (amiről többször hallani), hogy az apa nem jó donornak, de a postás igen.

Előttem írták, hogy így derült ki a nő hűtlensége, ebben az esetben az anya perelhetné a kórházat, és nyerne is ellene.

A férfiak bizonytalansága jogos. És ez csak rosszabb lesz, ha a "fejlett" társadalom megmarad. Ezt hozta a feminizmus. A férfi már csak haszonállat. Amit annyira sem becsülnek, mint az igáslovat.

Sajnos ez van.

2016. márc. 24. 21:35
 22/33 schamuelson ***** válasza:

21-es, látom gond van a szövegértéssel!

Akkor mégegyszer!

Egy bécsi labor évente kb 1000 vizsgálatot végez el, részben hatósági felkérésre, részben az "apák" kérésére és részben a gyerekek kérésére. Ezen vizsgálatok 25%-nál derül ki, hogy a név szerinti apa nem azonos a vér szerinti apával. (Gondolom, nem csak 1000 gyerek születik évente Bécsben.)

A törvény egyébként helyesen védi a születendő gyermek érdekeit azzal, hogy automatikusan a férjet tekintik apának.

Érdekesség, hogy az említett labor vezetőnője szerint, kötelezően el kellene végezni minden megszületett csecsemőnél és apukájuknál az apasági tesztet. Ezzel kilőnék a gyerek elcserélésének kockázatát pl. Hm?

2016. márc. 24. 21:51
 23/33 anonim ***** válasza:
20as! Az apasági tesztet bármikor meglehet csináltatni! Ugyhogy elvagy tévedve kicsit. A biroság mindkét félt kötelezi!!
2016. márc. 24. 21:52
 24/33 anonim ***** válasza:

#22 Elismerem, hogy a te szemszögedből az én szövegértésemmel van a baj. És valóban elsiklottam az általad említett adat felett. Bocsánatot kérek, és köszönöm, hogy írtál, és nem hagytad, hogy hü..bnek tűnjek a valóságnál. :-)

DE! Nem az általad leírtakból indultam ki, hanem egy másik már évekkel ezelőtt készült statisztikából. Igazából azt hittem, hogy te is ugyanarra az adatra gondolsz, amire én. Ebben konkrétabban arról volt szó, hogy a férfiak fele más gyerekét neveli, és őnekik is csak a fele tud erről. Így jött ki a 25%, amit a te hozzászólásod alapján írtam százaléknak, egyébként a negyedét írtam volna.

Azt én is elfogadom, hogy a törvény a gyerekeket védi, és helyeslem is. De ha egy terroristát nem lehet elítélni kőkemény bizonyíték nélkül, akkor hogyan lehet a fene nagy "demokráciában", egy férfit olyan gyerek tartására kötelezni, akit addig is eltartott, pedig nem az ő dolga lenne? És a valódi bűnöst, az "anyát", miért jutalmazzák a büntetés helyet???

Egyébként jól írja a 20-as. Úgy tudom, hogy talán a Franciáknál!?, a törvény tiltja is a DNS tesztet. Vajon miért? Biztos nem azért, mert a nők megbízhatóak...

2016. márc. 24. 22:28
 25/33 anonim ***** válasza:
84%

Leginkább azért tiltakozik, aki tiltakozik, mert sértő. Sértő a nőre nézve, hogy a párja azt feltételezi róla, hogy mással is volt.....érted?

Én is annak tartanám, ha a férjem benyögné, hogy apaságit akar. Tudom, hogy nem csaltam meg soha...nem tennék olyat se, hogy más gyerekét nevelje fel. Tehát tudom, hogy az derülne ki, hogy az övé a gyerek, de ettől még a kapcsolatunkra nézve ez a bizalmatlanság rombolóan hatna.

2016. márc. 25. 07:30
 26/33 anonim ***** válasza:

#25 Akkor a te férjed nem is fog csináltatni.

Csak azok a férfiak akarják, akikben felmerül a kétely. Aki biztos benne az nem akar csináltatni. Egy 100%osan megbízható feleségben nem kételkedik a férje.

2016. márc. 25. 08:43
 27/33 anonim ***** válasza:
69%

A férfiak elég jelentős része megcsalja, vagy megcsalná a párját. Ilyen alapon minden nőnek joga van rendszeresen ellenőrizni a férfit, mert ha nincs vaj a füle mögött, akkor ugye miért ágálna ez ellen?

Vagy történetesen kérhetnénk a kapcsolat elején komplett személyiségtesztet, nehogy később derüljenek ki a problémák...

És még lehetne sorolni. A lényeg, hogy racionalitás ide, vagy oda: egy JÓ párkapcsolat alapja a bizalom. Ahol ez megkérdőjeleződik, abból már nem lesz jó kapcsolat soha.

Ha valaki attól retteg, hogy nem az általa nevelt gyermek(ek) apja, akkor két dolog lehetséges (esetleg a kettő együtt):

-Nem jól választott társat

-Paranoid gondolkodása van

Mindkettő alapjaiban rengeti meg a kapcsolatot, ilyenkor már tökmindegy, hogy a gyerek kitől van.

2016. márc. 25. 10:14
 28/33 anonim ***** válasza:

Gondoljatok csak abba bele, amikor a gyerek megbetegszik és betegségéből adódóan derül ki, hogy nem lehetsz a biológiai apa. A haverommal ezt történt, 2 fia is van, és a fiatalabbikról derült ki, hogy nem az ő fia.

Leült otthon a nejével és közölte, hogy a fiút a sajátjának tartja és nem csináltat apasági vizsgálatot, de többet hallani sem akar a dologról. Nagyon jól tudja, hogy a fiúnak szüksége van rá, ha válnak, a gyereket úgy is az anyjánál helyezik el, szóval elfogadja a helyzetet.

2016. márc. 25. 10:23
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

De olyanról is tudok, ahol a Nő ezerrel ágált, amikor a válási papírok beadása után a férj megfogta a gyerek kezét és saját maga elvitte a fiát egy laborvizsgálatra a feleség beleegyezése nélkül. Ott legalább megerősítést nyert, hogy Ő a biológiai apa....így nyugodt szívvel fizetheti a gyerektartást még vagy 20 évig.

egy jól működő kapcsolatban eszem ágában sem lenne ezt a vizsgálatot kérni, de egy válás során tuti hogy megcsináltatnám, 50000ft nem sok azért, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem vertek át.

38F

2016. márc. 25. 10:31
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a minden nő. Miért kell általánosítaní?

A lányom apja pl csak azért tagadta le a gyerekét hogy megussza a gyerektartást,nem volt vele tisztába hogy kötelezni fogják rá. Igen,szarul esett,de én belementem. Amikor közölték vele a tényt h mennyibe kerűl az apasági és hogy ha ő az apa ,érdekes modon beismerte h az ő lánya. 5éves kapcsolat volt,jol müködött,rendes dolgozó ember és tervezett gyerek. Aztán a születése elött lelépett,indok hogy nem tudja mit akar. Ezen tapasztalatom alajpján énis általánosíthatnék hogy miért nem fízet magától minden apa,vagy miért nem foglalkozik minden apa a gyerekével,mert ugye ő még egyszer se látta.

2016. márc. 25. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!