Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni az akaratlan szexuális vonzalom ellen?
Van egy férfi, akihez már hónapok óta vonzódom, pedig nagyon nem kellene. Van barátnője, és amúgy sem akarnék tőle semmit, még csak nem is igazán kedvelem. Ennek ellenére nem akar ez az érzés elmúlni. Sajnos hozzájárul, hogy elkerülni nem tudom, mivel egy helyen dolgozunk, és ő folyton flörtöl velem (na meg az összes többi nővel is).
Engem is megcsaltak már korábban, tudom milyen érzés, úgyhogy megfogadtam foglalt pasival soha. Mégis, szégyellem bevallani, de ha kettesben maradnánk, és bepróbálkozna, nem biztos hogy ellen tudnék állni neki. Nem értem mi van velem, soha nem kerültem még ilyen helyzetbe.
Mit csináljak? Meg lehet tanulni, hogy ne vonzódjunk valakihez?
Nem lehet megtanulni nem vonzódni.
Maximum azt tudod megtanulni miként parancsolj megálljt magadnak.
Ha vonzódsz ahhoz, akivel elkezdesz randizni, akkor talán segítene.
De az én tapasztalatom szerint minden szerelem nevű betegségre "gyógyír" az idő. A szervezeted megunja 1-2 év után, és ennyi. Addig próbáld elkerülni. :)))
Most komolyan megérné neked azt ,ez az egész,hogy egy lennél a sok közül és beállnál a sorba?
Vagy,ha megtörténne,utánna ugyan úgy vele kéne,dolgoznod és valószinűleg már semmi bók nem lenne,max ha újra megakarna húzni.
Megtanulni,sajnos nem lehet,de elterelni a gondolataidat róla igen! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!