Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogom van felvinni a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van felvinni a barátomat a lakásra és vele aludni, ha a szobatársam nem szeretné, mert most pihenni szeretne? Ilyen esetben vétójoga van neki? Vagy kettő az egy ellen alapon együtt lehetek a párommal?

Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szobatárs? akkor figyelembe kéne venni őt is.

ha máskor nem zavarja, ez most kivételes eset, akkor neked kéne engedni.

2016. máj. 13. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szobatars, akkor eleg nyugos a helyzet. Mert meg ha lenne egy kulon kis reszetek, ahol tud nyugodtan pihenni, akkor mehetne siman. Sajnos en sem orulnek neki.
2016. máj. 13. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez megegyezés kérdése. Gondolom ő is lány, és nem akarja, hogy egy idegen pasi aludjon a szobájában, amikor otthon van. Mert az ő szobája is. El kell fogadni, ez van. Kérdezd meg tőle, hogy mikor nincs otthon, és beszéld meg vele, hogy akkor x óráig kisajátítod a szobát. Akkor meg azt csináltok, amit akartok.
2016. máj. 13. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kettő az egy ellen? És ha te szeretnél pihenni, mert idegilek kimerültél, akkor tudnál-e örülni szobatársad népes családjának? Mert ugye többen lennének.

Empátia! Halaszd másik napra.

2016. máj. 13. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen empátiád!
2016. máj. 13. 19:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a szobatárs. Csak kíváncsi voltam kívülállók véleményére, mert a lakótársam nem érti, hogy miért nem szeretném. De ezek szerint nem gondolkodom rosszul.
2016. máj. 13. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Ennyire nem birsz magaddal? Képes lennél a szobatársad jelenlétében üzekedni? Vegyetek ki egy közös szobát a partnereddel ahol azt tesztek amit akartok.
2016. máj. 13. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem illik úgy ott aludnia más pasijának/csajának, hogy itt a szobatársa. Én se szeretném. Egyetemista koromban ez egy haveromnak, barátnőmnek se jutott eszébe.
2016. máj. 13. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem parasztsag lenne a reszedrol, FOLEG ugy ha meg is kernek ra hogy ne tedd
2016. máj. 13. 22:13
 10/10 anonim ***** válasza:

En altalaban az ottALVAST elfogadzam ha nem hirkolos volt a srac. De ha azoltam h most ne azt megertettek. En is mindig elfogadtan ha azt mondtak h most ne. Indokolni se kell. 2 1 ellen akkor mukodik ha alapbol 3 fos a szoba. Ezzel az erovel irhatnanak ki azavazast a koliban h kivel vannak tobben.....

Arrol ne is beszeljunk ha nem csak aludni akarnak hanem teged kizavarni a szobabol h ok mast csinaljanak. Amikor te szeretnel pihenni. Na ez egyaltalan nem opcio. Meg azon lehet alkudozni h dee hadd aludjon itt nagyon koran haza kene nennue ha nincs szallasa.. stb. De ha teged a puszta jelenleten felul massal zavar akkor nem jogos ott lennie.

2016. máj. 14. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!