Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna titeket, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket, ha a barátnőtöket megnéznék az utcán?

Figyelt kérdés

A barátom szóvá tette, hogy nem szereti, hogy sokan megnéznek engem az utcán.

Valamelyest hozzászoktam, mert külföldi fővárosból költöztem haza pár éve, akkor jöttünk össze. Az öltözködésem ehhez mért, divattal kapcsolatos szakmát tanultam, ilyesmivel foglalkozom most is.

18L (21F)

2016. nov. 5. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ha szeret, akkor úgysincs mitől tartanom. Ha meg nem szeret és elcsábítható (mert a kettő csak együtt létezik), akkor nem is kéne együtt lennünk.
2016. nov. 5. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
nem
2016. nov. 5. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy mit vár tőled a kedves barátod ezügyben?
2016. nov. 5. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem
2016. nov. 5. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Attol fugg, miert neznek meg. Hacsak azert mert pozitiv ertelemben feltuno, kifinomultan divatos a stilusod, akkor ez van. Emberek miatt ne valtozz meg. De ha azert neznek meg mert melled, hasad, segged kint van, akkor kicsit el kene gondolkozni, hogy tan nem kene a fel varos farkat felallitani.
2016. nov. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!