Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egy ilyen nőt is megnéznek az utcán, vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha van rajta plusz kiló, de nagyon kedves arcú és csinosan öltözködik. Valami ilyesmi alkat, csinos ruhában és nincs tokája, meg nem arcra hízós:
Vagy ő már láthatatlan kategória?
2016. júl. 26. 14:18
1/21 anonim válasza:
szerintem jól néz ki, de én nem szoktam megbámulni az embereket...se a vékonyakat, se a teltebb alakúakat :)
23F
2/21 anonim válasza:
Én az ilyet észre sem veszem...
3/21 anonim válasza:
Van aki ige, van aki nem. Én az arcot vesem észre legelőször, tehát ha szép az arca megnézném, de csak az arcát, és ennyi. Többet nem tennék, mert már egy kicsit sok ez a testalkat.
4/21 anonim válasza:
Ó, szerintem még bőven belefér, én megnézném, az tuti :)
5/21 anonim válasza:
Aki ilyen cuki pofival'született az fogyjon már le könyörgöm minimum csinos átlagosra-úgy ilyen arccal szupernő lehet!
6/21 anonim válasza:
Attól függ,de ne akarj egy kisportolt sikeres pasit,mert őket elfelejtheti,mivel dagadt ezért igénytelen.
Sajnálom,hogy ezt kell mondjam.
7/21 Noren1989 válasza:
Simán megnézem. Arcfixírozós vagyok amúgy is.
26/F
8/21 anonim válasza:
Nekem, arcra, alakra ilyenek jönnek be. A vékonyabb már feldörzsöli a bőröm.
9/21 anonim válasza:
Miert lenne igenytelen?! Nokent mondom hogy szerintem csinos. Ha valaki kicsit husibb akkor egybol leszolja valaki. Lehet velemenyt nyilvatni, de kulturaltan. Nem eleg az hogy bocsi nekem nem jon be? Szerintem jo no!
10/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. júl. 26. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!