Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egy ilyen nőt is megnéznek az utcán, vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha van rajta plusz kiló, de nagyon kedves arcú és csinosan öltözködik. Valami ilyesmi alkat, csinos ruhában és nincs tokája, meg nem arcra hízós:
Vagy ő már láthatatlan kategória?
2016. júl. 26. 14:18
11/21 anonim válasza:
Kb hasonló testalkatú vagyok, csak a derekam vékonyabb. Soha nem volt hátrányom ebből. Hidd el, sok férfinek tetszenek az ilyen testalkatú nők, ha csinosan öltözik és a hajára, sminkére is figyel egy picit:) Lehet, hogy nem vagyunk olyan feltűnők, de szép simán lehet egy ilyen alkatú nő is. És az igényesség nem itt kezdődik, csúnya előítélet...
12/21 anonim válasza:
Hát szerintem nem a kövér kategória. Basszus. Aranyos a teste. Most komolyan ez egy telt nő, aki mellé formás. Az mindegy hogy szinte bizti hogy a retustól feszes de a jelenlegi állapot szerintem teljesen jó . Oké lehet miből fogyni de vállalhato.
13/21 anonim válasza:
Én még hitelt is vennék fel, hogy szép, meleg otthont teremtsek Neki, ki gyermekeim anyja lenne!
14/21 anonim válasza:
Ő az Átlag Julis kategóriában van, akit egyszer megba sznék, mert amúgy nem borzasztóan csúnya vagy undorítóan kövér, de azért barátnőnek biztos nem kellene.
24/F
15/21 anonim válasza:
Én őt biztosan megnézném, és szerintem rajtam kívül még jó páran.
16/21 rrrrrreennnnn válasza:
Hát,ha így tartod a nyakad,mindenképp megnéznek,lehetsz 40 kilo,vagy 100 is.
Bár nem az elfolyt,trutyi zsír kategória,mindenképp fogyhatnál.
Ennek egyetlen oka van:az egészség.
18/21 anonim válasza:
Én is ilyesmi alkat vagyok, talán picit nagyobb darab, minimálisan nagyobb mellekkel. Arcom is hasonló. Néha szoktak nézegetni, de azért lehet látni, hogy milyen kategória: részeg kanos pasasok, mellmániások, drogosok, proli c.ányok, csövesek, nagypapik. Néha egy-egy normálisabb is, de az azért ritkább (de lehet, hogy volt olyan bámulás, amit nem vettem észre, nyilván)... normális alatt nem az izmos Brad Pitt-et értem :).
19/21 anonim válasza:
Szomorú ha ő az "átlag" férfiak szemében átlagosan jónak, elfogadhatónak számít. És én sem vagyok az, aki csak anorexiás csajokért van oda.
20/21 anonim válasza:
Simán járnék vele, ha ő is én velem!
Te vagy az kérdező?
Na valld be, hogy te rólad van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!