Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti elviszitek a barátnőtöket ha egy két haverral beültök valahova?
Volt olyan kapcsolatom, amiben nem voltam ott annyira szivesen latva. Egyszeruen nem tartottam oda, az is nem is tartott sokáig persze nem ezert.
Masik kapcsolatokban a srác korabban is haverom volt, volt rengeteg kozos barátunk igy olyankor siman ott voltam. Nem kell egymásra kattanni azért, nem volt tragédia ha olykor csak srácok mentek. De ugyanugy a barátjuk vagyok nékik is amugy máig. (hat az exem más tészta de megesik :D)
Hát nem mindegy, hogy egy vagy több haver... Ha egy haverjával megy el sörözni, beszélgetni, nyilván fel sem merül bennem, hogy magával vigyen, és benne sem. Ha többen vannak, akkor szívesen hív, én pedig szívesen megyek, ha ráérek és van kedvem. De nem vagyunk összenőve, simán mehet nélkülem is szórakozni, ahogy fordítva is így van.
22N
Ha spontán pasis iszogatás van, akkor nem hív a párom, de akkor ez a természetes.
Ha szervezett dolog (koncert, menjünk üljünkbe), akkor szinte mindig hívva vagyok, és szívesen is megyek, nincs bajom a haverjaival.
Az első válaszolóhoz hasonlóan én is jobban szeretem az ilyen alkalmakat, akkor a kedvemért figyel a mértékre párom, nem hányásig iszik.
(Amúgy nálunk ez kölcsönös, a csajos estéket leszámítva ő is jön velem - sőt, a társaságból mindenki ugyanígy hozza a párját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!