Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti elviszitek a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti elviszitek a barátnőtöket ha egy két haverral beültök valahova?

Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mindig megyek a barátommal ilyenkor is. Igaz, mi úgy is jöttünk össze, hogy sokszor mentünk sörözni és kártyázni elsőnek társasággal, aztán már csak ketten. De mostanában is hívnak, ha összeülnek a haverokkal, kivéve, ha éppen nem vagyok a városban. Jobb szeretem, ha ott vagyok, mert ha nem vagyok, akkor gyorsan elszalad velük a ló és hányásig isznak, de ha ott vagyok, akkor 10/9 esetben csak normálisan iszogatnak
2016. okt. 16. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt olyan kapcsolatom, amiben nem voltam ott annyira szivesen latva. Egyszeruen nem tartottam oda, az is nem is tartott sokáig persze nem ezert.

Masik kapcsolatokban a srác korabban is haverom volt, volt rengeteg kozos barátunk igy olyankor siman ott voltam. Nem kell egymásra kattanni azért, nem volt tragédia ha olykor csak srácok mentek. De ugyanugy a barátjuk vagyok nékik is amugy máig. (hat az exem más tészta de megesik :D)

2016. okt. 16. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem mindig elhív (ha nem épp egy spontán közös ebédet értesz alatta, mert nem mindig vagyok közelben olyankor), de nem mindig megyek. Vissza is ugyan így, mindig hívom, de nem mindig ér rá, vagy akar jönni.
2016. okt. 16. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nem mindegy, hogy egy vagy több haver... Ha egy haverjával megy el sörözni, beszélgetni, nyilván fel sem merül bennem, hogy magával vigyen, és benne sem. Ha többen vannak, akkor szívesen hív, én pedig szívesen megyek, ha ráérek és van kedvem. De nem vagyunk összenőve, simán mehet nélkülem is szórakozni, ahogy fordítva is így van.

22N

2016. okt. 16. 20:48
 5/7 Költőnő? ***** válasza:
Van, amikor megyek, van, amikor kankodjanak csak.
2016. okt. 17. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha spontán pasis iszogatás van, akkor nem hív a párom, de akkor ez a természetes.

Ha szervezett dolog (koncert, menjünk üljünkbe), akkor szinte mindig hívva vagyok, és szívesen is megyek, nincs bajom a haverjaival.

Az első válaszolóhoz hasonlóan én is jobban szeretem az ilyen alkalmakat, akkor a kedvemért figyel a mértékre párom, nem hányásig iszik.

(Amúgy nálunk ez kölcsönös, a csajos estéket leszámítva ő is jön velem - sőt, a társaságból mindenki ugyanígy hozza a párját.)

2016. okt. 17. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak haveros estékre nem visz el a párom.
2016. nov. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!