Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak elhagynátok ezért a barátnőtöket?
Ekkora ész hogy szorulhatott bele egy kislány fejébe?
Ugye ezt a kérdést te is csak viccnek szántad?
Ha komolyan, akkor a pasik nem az általad felmerülő problémák miatt hagynának el téged, hanem az értelmi szinted miatt!
Van olyan, hogy valakit elhagynak mert nincs jogsija????
Lehet, hogy nem csak a vezetéstől szorongsz?
Akkor már szingli lennék... Ezért elhagyni? Az olyan, hogy én elhagyom mert ő fél a magasban, vagy a sötétben...
...Bár én vezetek, igaz akkor általában ő is mellettem van, meg van hogy ráhagyom mert nem esik jó koncentrálni, mivel szemproblémám is van. De alakulóban vagyok. Szemüvegem meg van, de ha fáradt vagyok, akkor már mindegy nekem. :D
nem, mellettem szerintem simán megtanulna vezetni és legyőzné a szorongását.
Szemproblémára meg ott vannak az orvosok. Vakságon kívül jó sok minden gyógyítható és javítható.
Azért szürkületben én nagyon vacakul látok...Az átlagtól sokkal rosszabbul. Volt lézeres szemműtétem de ez azon nem segít.
De a férjem nem hagyott el ezért. Jogsim se húszévesen lett.
Én meg kapafogú vagyok, mégis a legtöbb férfi vonzódik hozzám. A férfiak szeretik, ha egy lány nem tökéletes. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!