Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél miért nagy divat az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért nagy divat az, hogy inkább kitartatják magukat, mintsem dolgozzanak,9-10-12 órában?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül,elég sok mindenki eltartatja magát.Ez most egy új divat,hogy degradál dolgozni nekik?Nem félnek attól,hogy ha a pasi megunja a nőt,akkor kidobja,s ott áll mindenféle munkatapasztalat s pénz nélkül?

#nők #munka #pénz #degradálás #eltartatás #kitartatás
2017. jan. 6. 10:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
14%

Mert van sok ilyen hülye férfi,aki eltartja a nőjét. De abba nem gondol bele,mi lesz ,ha a faszija meghal..

Lásd: Vajna Timike ott marad majd a kölyökkel magára. Aztán majd kinek kell gyerekkel?

2017. jan. 6. 13:34
 22/36 anonim ***** válasza:
93%

#21,

Vajna Timikének nem lesz több gondja az életben akkor se, ha meghal a vén hörcsög, mert annyit örököl majd, amennyiből a gyerekei, de még az unokái is dúskálni fognak minden földi jóban.

2017. jan. 6. 13:36
 23/36 anonim ***** válasza:
14%

Igen. De kinek kell majd kölyökkel??

Pláne,hogd mindenki tudja ,hogy kitől van,meg kivel volt!!!

2017. jan. 6. 13:43
 24/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ezért sem tanulnak tovább a tinik,mert arra apellálnak,hogy majd jön egy balek aki eltartja őket.Az más kérdés,hogy kivágják őket,később,mert megunják a póthajas fejüket:)
2017. jan. 6. 13:57
 25/36 anonim ***** válasza:
87%

Az én ismeretségi körömben is minden nő vagy tanul és dolgozik, vagy dolgozik. Fővárosban.

Kérdező, te mégis milyen körökben mozogsz?

N22

2017. jan. 6. 13:59
 26/36 A kérdező kommentje:
Én ilyen körökben mozgok,hogy ezt látom:)
2017. jan. 6. 14:03
 27/36 anonim ***** válasza:
72%

Na de valami isten háta mögötti tanya,

vagy alkesz szakmunkások? El nem tudom képzelni, hogy mégis milyen körökben lehet ez jellemző.

2017. jan. 6. 14:12
 28/36 A kérdező kommentje:
Budapest
2017. jan. 6. 14:12
 29/36 anonim ***** válasza:
91%
Én dolgozom folyamatosan 9-10 órákban is ha kell, már 10 éve. Nagyon szeretném, ha valaki eltartana és nem kellene soha többet dolgozni jönni, mert szívesebben főznék otthon, meg foglalkoznék olyan dolgokkal, amik igazán érdekelnek csak munka mellett nem jut rájuk idő. Sajnos eddig nem találtam még egy balekot (gazdagot) se, aki ezt megtenné. Szóval én teljesen megértem azt, aki megteheti és él ezzel a lehetőséggel. Egy 32 éves diplomás, multis környezetben dolgozó nő
2017. jan. 6. 14:35
 30/36 anonim ***** válasza:
43%

Budapesten 60k + rezsi egy legalja egyszobás albérlet. Még ezt is kb képtelenség egyedül fenntartani. Ha normális lakást akar valaki, akkor ahhoz vagy két kereset kell, vagy egy, de az akkor legyen óriási. Nos, lehet, hogy te a Rózsadombon szerzel haverokat, de más esetben kizártnak tartom, hogy sok ilyet ismerj, statisztikailag nincs annyi kiemelkedően magas keresetű ember az országban, hogy ezt lásd többségben, maximum ha te is ilyen kőgazdag körökben mozogsz, de akkor kétlem, hogy délelőtt fél 11-kor a gyakorin pötyögnél.

Ha vidéket írtál volna, még hihető is lett volna.

2017. jan. 6. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!