Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél miért nagy divat az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért nagy divat az, hogy inkább kitartatják magukat, mintsem dolgozzanak,9-10-12 órában?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül,elég sok mindenki eltartatja magát.Ez most egy új divat,hogy degradál dolgozni nekik?Nem félnek attól,hogy ha a pasi megunja a nőt,akkor kidobja,s ott áll mindenféle munkatapasztalat s pénz nélkül?

#nők #munka #pénz #degradálás #eltartatás #kitartatás
2017. jan. 6. 10:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
76%
Rossz körökben mozogsz. Az én ismerőseim között egy ilyen sincs, minden barátom egyetemista, vagy egyetemet végzett lány, akik tanulás mellett is dolgoznak. Nekem derogálna, hogy valakivel eltartassam magam, az ilyen szánalmas.
2017. jan. 6. 11:10
 12/36 anonim ***** válasza:
73%

Akkor jó :D

A négyeshez: a nők valóban nem dolgoztak évszázadokig munkahelyeken, de ennek nem az volt az egyetlen oka, hogy szerettek kitartottként élni. Egyszerűen nem volt másra lehetőségük. Az arisztokrata, majd később a tehetősebb polgári családok lányai tanulhattak csak, olyan "komoly" dolgokat, mint társalgás, illem, zene, irodalom, hímzés, francia nyelv (nem az, amire gondolsz :D), amiknek jó hasznát vették, amikor férjhez mentek. A szülők tetemes összegeket fizettek (hozomány), hogy vigye már őket valaki. Szegényebb családok lányai kijárták a 4 elemit, meg a 2 ismétlőt, és elmentek cselédnek, vagy betanított gyári munkára, szintén addig, amíg férjhez nem mentek. Néhány jobb képességű szegény, vagy árva lányt kitaníttatott az egyház tanítónőnek, ők életük végéig tanítókisasszonyok maradtak, mivel nem volt hozományuk.

Özvegyek, meg olyan nők, akiknek iszákos, semmirekellő férjük volt, jártak el "házakhoz", fillérekét mosni, takarítani. Ha valaki látta a Csengetett, mylord? című sorozatot, akkor érti, miről beszélek.

Ez nem döntés kérdése volt. Ilyen volt az akkori társadalmi berendezkedés. Ha ez a nőknek jó lett volna, nem lettek volna feminista mozgalmak, ami ma már szitokszóvá degradálódott, de tény, hogy nekik köszönhetik a nők, hogy ma már tanulhatnak, dolgozhatnak, vagy akár azt, hogy most, itt, irkálhatnak a gyakorin, használhatják az internetet.

2017. jan. 6. 11:24
 13/36 anonim ***** válasza:
59%

A legtöbb embert, nem csak a nőket, a kényszer mozgatja, nagyon kevesen vannak azok, akiket valami magasztosabb belső motiváció hajt a munkában.

Tehát ha egy átlag nő talál egy balekot, aki eltartja, akkor nincs kényszer, így nem fogja nagyon törni magát, hogy önfenntartó legyen.

A férfiak is ugyanezt csinálnák, ha tehetnék, csak egyelőre a világ úgy működik, hogy elfogadott, megszokott dolog az, hogy egy férfi tart el egy nőt, a fordítottja viszont ciki, szokatlan.

2017. jan. 6. 11:44
 14/36 anonim ***** válasza:
8%
Ismerek rengeteg ilyen nőt 8 osztályával munka helyett, férfival eltartatja magát. Ilyenekből lesznek középkorú/idős hajléktalan nők. :')
2017. jan. 6. 11:50
 15/36 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom merre felé laksz, de a fővárosban még az a nő ismerősöm is dolgozik részmunkaidőben, akinek kisgyereke van és akár otthon is maradhatna... Aki itt akar maradni a városban az dolgozni fog, vagy mehet haza vidékre, különben nem lesz pénze a sima hétköznapi életére. Egy ember fizetése itt átlagosan nem képes két embert maradéktalanul ellátni, így felém biztos, hogy nem divat ez.

25L

2017. jan. 6. 11:52
 16/36 anonim ***** válasza:
7%

Szipp...szippp...ez olyan szomorú...mindjárt elmorzsolok pár krokodilkönnyet...hüpp...hüpp, szegény szolis szőke szilikonos biorobotok a bodzaszedő vállalkozó mellett, milyen nehéz soruk van... Ehhez képest öregapám 52 év nehéz fizikai munkája semmi...

Brühühü...

2017. jan. 6. 11:53
 17/36 anonim ***** válasza:
89%

És ahhoz képest, hogy öregapád 52 évet dolgozott keményen, érted is, te mégis egy büdös nagy lusta f**s.zverő here vagy, akit az anyja tart el huszonX évesen.

Szvsz te inkább kussolj nagyokat.

2017. jan. 6. 11:59
 18/36 anonim ***** válasza:
92%
#16, nem kell sírnod, miattam legalábbis nem. Ha a szilikonos Bizsuzsuzsinak ez az életforma jó, akkor engem nem zavar, és gondolom, téged sem. Én azt írtam le, hogy nekem miért lenne kemény élet a kitartottság. Nem vagyunk egyformák. Nekem olyan munkám van, amitől 10-ből 9 ember sírva menekülne, én meg imádom.
2017. jan. 6. 12:00
 19/36 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, az én ismerősi körömben nem divat, mindenki tanul és/vagy dolgozik. Egyetlen nő ismerősöm van, aki nem dolgozik úgy állandó munkaidőben, mert az egyik végzettségével nem talál munkát a környéken, a másikkal mondjuk dolgozgat otthon, de nem tudja komolyan csinálni addig, amíg nem lesz hozzá különálló kis "műhelye", ami már készül. Addig is marad a heti 5-6 óra munka, amiből a bevételét vissza is forgatja a munkájába, hogy cuccokat vegyen hozzá, egyébként meg legalább minden másnap megy a férjének segíteni a munkájában, takarít, főz, mos minden nap, amíg élt az anyósa, addig ő ápolta (etette, adagolta a gyógyszereit, hordta kórházba, az utolsó napjáig) Estére, meg hétvégére semmi házimunka nem marad, minden hétvégén tudnak kirándulni, bowlingozni, színházba menni, filmezni, stb stb. És náluk csak 4-5 éve ez a helyzet (lassan 30 éve házasok) előtte gályázott nem is keveset, szóval nem csak úgy beleült a jóba.

A szüleim házassága meg lassan rámegy arra, hogy sok éve nem csináltak semmi programot, mert hazaérnek melóból, és lehet otthon robotolni tovább este meg hétvégén, és nincs idejük egymásra.

Szóval van, akinél működik, és a nő képes hasznosan felhasználni az idejét. Pl ha ideiglenesen eltartott, és addig tanul, azzal nincs szerintem semmi probléma, ilyet édesanyám is csinált, elvégzett 2 angol tanfolyamot, letette a nyelvvizsgát, hosszú távon apám is jobban járt még anyagilag is, mert anyu így jobb munkákat kap azóta, többet tud beletenni ő is a közösbe. Szóval nem feltétlenül haszontalan láblógatás az élete annak, aki nem dolgozik. Persze van, aki otthon ücsörög, esetleg körmöshöz meg szoliba jár, őket én se értem, de most ha neki meg a pasijának ez így jó, akkor ki vagyok én, hogy leszóljam? :D Mondjuk nem igazán láttam még ilyet élőben, de biztos van.

2017. jan. 6. 12:56
 20/36 anonim ***** válasza:
18-as mi az a kemény munka amit végzel?(Nem kötekedésképpen kérdezem,csak szimplán érdekel.)
2017. jan. 6. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!