Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek soknak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek soknak számít, ha eddig négy pasival lefeküdtem?

Figyelt kérdés

Elsősorban fèrfiakhoz szól a kèrdès. Ha pl. kíváncsiságból rákèrdeztek a kiszemelt nőnèl, akkor utána már kevèsbè lesz számotokra "èrdekes"?

- mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos egy diszkó 3,14csa vagyok, közlöm velük, hogy nem így van :)

21/N

2017. jan. 3. 00:09
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
68%

Nem attól erkölcsös vagy megbízható valaki,hogy hány pasival vagy nővel volt!

Ha azzal nem bántott,nem csalt meg senkit!Egészségére!

Így nem is tartozol senkinek sem magyarázattal!

F40+

2017. jan. 3. 11:05
 42/45 anonim ***** válasza:
19%

"Raadasul ez a suket duma, hogy nem a kozepkorban elunk."

Nyugi, amikor az felel meg az érdekeinek/véleményének, akkor ő is az evolúcióra meg a hagyományos szerepekre hivatkozik... kicsit sem következetlen XD

2017. jan. 3. 11:46
 43/45 anonim ***** válasza:
47%
az evolúciónak nem sok köze van ehhez...
2017. jan. 3. 15:12
 44/45 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, szerintem elítélendő a viselkedésed, amiért 4 pasival lefeküdtél, és egyik sem én voltam :( :( :(

Ha lehetek 5. akkor fátylat rá ;)

Ha 6. akkor kis morgás után megbocsátok, de éreztetned kell velem, hogy mind közül én vagyok a legkirályabb minden tekintetben a többiek csak súlyos tévedések voltak az életedben. (Ha ez nincs így, akkor is.) Egyébként ezt tőlem függetlenül megfogadhatod, mint életviteli tanácsot, a srácoknak jóttesz ha kicsit megsimizik az egójukat.

Ha 7. vagy későbbi sorszámú netalántán egyátalán semmi, nem lehetek nálad, akkor meg öri hari. Bocs, de ez van.

2017. jan. 3. 20:26
 45/45 A kérdező kommentje:

44. Milyen kis vicces gyerek vagy. 😂😂

Viszont köszönöm az egós tanácsodat. 😀

2017. jan. 4. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!