Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek soknak számít, ha eddig négy pasival lefeküdtem?
Elsősorban fèrfiakhoz szól a kèrdès. Ha pl. kíváncsiságból rákèrdeztek a kiszemelt nőnèl, akkor utána már kevèsbè lesz számotokra "èrdekes"?
- mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos egy diszkó 3,14csa vagyok, közlöm velük, hogy nem így van :)
21/N
Nem attól erkölcsös vagy megbízható valaki,hogy hány pasival vagy nővel volt!
Ha azzal nem bántott,nem csalt meg senkit!Egészségére!
Így nem is tartozol senkinek sem magyarázattal!
F40+
"Raadasul ez a suket duma, hogy nem a kozepkorban elunk."
Nyugi, amikor az felel meg az érdekeinek/véleményének, akkor ő is az evolúcióra meg a hagyományos szerepekre hivatkozik... kicsit sem következetlen XD
Kérdező, szerintem elítélendő a viselkedésed, amiért 4 pasival lefeküdtél, és egyik sem én voltam :( :( :(
Ha lehetek 5. akkor fátylat rá ;)
Ha 6. akkor kis morgás után megbocsátok, de éreztetned kell velem, hogy mind közül én vagyok a legkirályabb minden tekintetben a többiek csak súlyos tévedések voltak az életedben. (Ha ez nincs így, akkor is.) Egyébként ezt tőlem függetlenül megfogadhatod, mint életviteli tanácsot, a srácoknak jóttesz ha kicsit megsimizik az egójukat.
Ha 7. vagy későbbi sorszámú netalántán egyátalán semmi, nem lehetek nálad, akkor meg öri hari. Bocs, de ez van.
44. Milyen kis vicces gyerek vagy. 😂😂
Viszont köszönöm az egós tanácsodat. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!