Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek soknak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek soknak számít, ha eddig négy pasival lefeküdtem?

Figyelt kérdés

Elsősorban fèrfiakhoz szól a kèrdès. Ha pl. kíváncsiságból rákèrdeztek a kiszemelt nőnèl, akkor utána már kevèsbè lesz számotokra "èrdekes"?

- mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos egy diszkó 3,14csa vagyok, közlöm velük, hogy nem így van :)

21/N

2017. jan. 3. 00:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
53%
Nem számít semmit. Régen zavart, ha több férfival mint nővel, mert hogy tapasztaltabb, de aztán rájöttem, hogy nem a partnerek számán múlik a szexuális kultúra. Most már csak a többszázas létszám zavarna.
2017. jan. 3. 00:42
 22/45 anonim ***** válasza:
37%

"Miért számít 2016-ban bajnak és elítélendőnek, ha egy nő szereti a szexet és nem feltétlen csak komoly kapcsolatban bújik ágyba?"

Nem elítélendő, de aki akarja, elítélheti. Nem gond, amíg nem azért panaszkodik, hogy valaki emiatt nem kér belőle. :)

"Ha egy srác dug kapcsolaton kívül, az nem baj"

Senki nem mondott ilyet.

2017. jan. 3. 00:52
 23/45 anonim ***** válasza:
33%
Jó mondjuk tényleg nem az itteniek véleményére kellene adnod. Itt minden címeres rib**c meg fog nyugtatni hogy ez teljesen természetes, nincs ezzel az égvilágon semmi gond, és minden kanos hülyegyerek leírja majd hogy ez őt nem zavarná, sőt ő pont ilyen barátnőt szeretne, de ettől még nem biztos hogy jól jársz azzal ha így folytatod. Persze ez attól is függ hogy mit akarsz majd később, de szerintem most még te sem tudod igazán.
2017. jan. 3. 00:59
 24/45 anonim ***** válasza:
56%

Elítélheti felőlem. De nem a középkorban élünk, szerintem nagyon rossz tud lenni, ha úgy érzi az ember, megvan a közös hullámhossz, tök jó minden, stb., aztán szexre kerül a sor, és nem működik. Én pl szeretem a bdsm-et, a változatosságot, csakis nyitott és kísérletező férfivel tudnék hosszú távú kapcsolatban lenni. Ami nem azt jelenti, hogy akárkivel ágyba bújok, kell egy alapvető szimpátia, bizalom, olyan helyzet.

Nem bírom a szűklátókörűséget semmilyen szinten.

2017. jan. 3. 01:02
 25/45 anonim ***** válasza:
30%
Abban mi szuklatokoruseg, ha valaki nem ert egyet egy ilyen dologgal? Raadasul ez a suket duma, hogy nem a kozepkorban elunk. Miben vagy te tobb akkor egy macskanal vagy kutyanal? Ok kefelnek osztonbol...
2017. jan. 3. 01:06
 26/45 anonim ***** válasza:
18%

"aztán szexre kerül a sor, és nem működik"

Ilyet is csak az ír le, aki nem feküdt még le olyan emberrel akivel őszintén szerették egymást.

Csak úgy kíváncsiságból, neked hány partnered volt már és hány éves vagy? Egyébként az igazán szűk látókörű te lehetsz, ha nem érted mi ezzel a gond.

2017. jan. 3. 01:13
 27/45 anonim ***** válasza:
49%

Az a szűklátókörűség, hogy egy tök irreleváns dolog alapján ítélsz meg egy embert. Kapcsolaton kívül lefeküdt valakivel, hú, hát ő már biztos ribizli. Wut?:)

És komolyan, mit változtat, hogy az első szex azután történik, hogy megtörtént a "járunk" kijelentés, vagy előtte? Ha ismerkedem valakivel, és van egy olyan helyzet, pillanat, ami behúz, akkor miért kéne ellenállnom? Mert még nem "járunk"?

És egyébként az ösztönnel mi a baj? Ha valaki szingli, és enged a vágyainak, akkor az attól később kevésbé tud majd szeretni valakit? Vagy biztos megcsalja?

Ugyan már... Nem vulkániak vagyunk, ofkórz van néhány Spock-féle is, de az a kisebbség. Viszont ha van okom felülemelkedni az ösztönön, mert szeretek valakit és nem akarom megcsalni, akkor meg tudom tenni. Ezért vagyok több, mint az állatok. Vannak ösztöneim, de ha akarok, tudok rajtuk uralkodni. HA akarok.

De pl. szerintem az érzelmi monogámia sokkal fontosabb. Sőt, szerintem valahol a romantika és a szeretet legmagasabb foka, ha képes az ember végignézni, ahogy a párja mással szexel (mert az csak szex), és élvezi.

De belátom, ez a legtöbb embernek már nagyon hárdkór. És még a nyitottak között sem mindig működik.

2017. jan. 3. 01:15
 28/45 anonim ***** válasza:
52%

22 éves vagyok és 2 sráccal feküdtem le, mindkettő komolyabb kapcsolatban. Csók, flört tipitapi volt több is, de azt éreztem olyankor, hogy nem éri meg továbbmenni, mert nem vagyunk kompatibilisek.

De az egyik barátom pl. biszex volt, és egyedül nekem merte elmondani. :) Bár ez már a kapcsolatunk vége felé volt. Én nem lettem volna féltékeny a srácaira (nyilván megfelelő védekezéssel...), a mostani barátnőjének nem meri elmondani. Rendkívül őszinte és mély kapcsolat lehet. :)

2017. jan. 3. 01:19
 29/45 anonim ***** válasza:
37%
De sotet vagy, ne haragudj. Na jo ejt, nekem ez a 21. szazadi liberalizmus sok.
2017. jan. 3. 01:19
 30/45 anonim ***** válasza:
59%
Egyszerűen mások vagyunk. Én el tudom fogadni, ha valakinek az már tú máccs, ami nekem simán elmegy, de amikor már megkövezik a nőt azért, mert nem csak komolya kapcsolatban mer beleülni egy farokba, az tényleg kivágja nálam a biztosítékot.
2017. jan. 3. 01:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!