Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy pasival. Úgy, hogy nem jártunk, de szeretem. ELmondjam a szüleimnek vagy sem? 15lány
Mér mondanád el?
Majd akkor mondd el ha olyannal fekszel le akivel együtt vagy,és már bemutattad nekik.
Ezt komolyan nem hiszem el, ennyi álszent embert -.-" Ha valaki 15 évesen lefekszik valakivel, akkor lek*rvázzák, bezzeg ha 18 évesen még szűz, akkor meg leszólja mindenki (sajnos saját tapasztalat :/). Nem kellene egyik verziót sem kioktatni, szerintem mindenki akkor veszítse el, amikor késznek érzi magát. Nincs azzal semmi baj, ha 15 évesen lefekszik valakivel (már amennyiben védekeztek, és tényleg mindketten akarták), de az is teljesen normális, ha valaki csak huszonévesen veszíti el. Mért kell ebből ekkora ügyet csinálni...?
Kérdező, szerintem nem kell elmondanod. Mondjuk attól függ, milyen viszonyban vagy a szüleiddel. Ha bizalmas viszonyban vagytok, akkor szerintem elmondhatod, de egyébként nem feltétlen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!