Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megjön a menzeszem miután 11 napja a lefeküdtem a barátommal óvszer nélkül akkor ugyebár nem vagyok terhes?
Ha megjön a menzeszed, akkor 99,98%, hogy nem vagy terhes!
De ezt a szerencsejátékot nem kellene eljátszani még egyszer!Ha már nem használtok óvszert, vagy valami mást, akkor legalább ne a puncidba menjen az ondó!
Előtte húzza ki és csináld kézzel, vagy szájjal tovább, amíg el nem élvez!
Nem teljesen biztos!
Egyik ismerősömnek 2 hónapig megvolt még hasonló esetben.
Nekem is megvolt... de az már más volt, mint egy igazi, rendes mensi. Kevesebb volt és alig görcsöltem.
Szokott fájni a melled ciklus előtt? Vagy csak simán érzékeny? Ha igen, ez azonnal elmúlik, amikor megjön. Ha terhes vagy, nem múlik el, sőt. De ha rendes, erős mensid volt, akkor szerintem 99%, hogy nem vagy terhes. Ha terhesség mellett lenne meg, minimum "furán" éreznéd magad, még akkor is, ha nincs reggeli rosszullét stb. Tapasztalat.
Szóval sztem ne idegeskedj. De máskor tényleg védekezzetek.
biztos ami biztos vizsgáltasd meg
esély van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!