Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek soknak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek soknak számít, ha eddig négy pasival lefeküdtem?

Figyelt kérdés

Elsősorban fèrfiakhoz szól a kèrdès. Ha pl. kíváncsiságból rákèrdeztek a kiszemelt nőnèl, akkor utána már kevèsbè lesz számotokra "èrdekes"?

- mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos egy diszkó 3,14csa vagyok, közlöm velük, hogy nem így van :)

21/N

2017. jan. 3. 00:09
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
10. Egyetemre járok, ha gondolod, kifejthetem mièrt voltak azok, de ha ennyire egy fedèl alá sorolsz a r!bancokkal, akkor inkább nem koptatom a billentyűzetet. :)
2017. jan. 3. 00:26
 12/45 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudjatok már mi ez a ribizlizés? Miért számít 2016-ban bajnak és elítélendőnek, ha egy nő szereti a szexet és nem feltétlen csak komoly kapcsolatban bújik ágyba? Miért vagytok ennyire végtelenül álszentek? Amíg nem csalt meg senkit, addig milyen jogon krváztok le bárkit is? Ha egy srác dug kapcsolaton kívül, az nem baj, de ha egy lány, akkor már világ rbanca? És most nem hetente váltogatott srácokról beszélünk, hanem mondjuk félévente egy. Komolyan?...

Csak az ilyen szűk látókörű, hímsoviniszta barmoktól mentsen meg az ég...

2017. jan. 3. 00:28
 13/45 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem nagyon jól tetted, hogy ilyen könnyedebb életet éltél, sőt, én a helyedben folytatnám is, ahogy mondanák, varietas delectat...

Nem kell szerintem sem erre sem arra gyúrni, ha egy éjszakás, akkor egy-éjszakás, ha több éjszakás akkor több-éjszakás, aztán ha úgyis stimmel a dolog más téren is, akkor felépül majd egy kapcsolat.

2017. jan. 3. 00:28
 14/45 anonim ***** válasza:
31%
En meg 2 diplomat szereztem, es akkor mi van? :) Nem ezen mulik, hogy kinek milyen a lelkulete, attitudje, gondolkodasa. 21 vagy, felnott ember es ilyen szinten allsz? Nem irigylem a leendo pasidat.
2017. jan. 3. 00:29
 15/45 A legrosszabb ***** válasza:
40%
Hohó, tehát a kis 21-22 éves puncit mindenféle energiabefektetés nélkül meghúzták az alfahímek, de én, mint átlagos, a farkának parancsolni képes faszi, aki komoly kapcsolatot akar tőled, küzdjek, harcoljak egy ilyen "nőért". Kösz, nem!
2017. jan. 3. 00:31
 16/45 A kérdező kommentje:

12, 13 Ó, milyen aranyosak vagytok! :D

Köszönöm, de azèrt nem akarom folytatni, mert már èn is vágyom a szerelemre. :)

2017. jan. 3. 00:31
 17/45 A kérdező kommentje:
15. Az összes átlagos volt, de mert nem bírom az "alfahímeket".
2017. jan. 3. 00:32
 18/45 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem négy év alatt is sok, nemhogy egy alatt. Akit nem zavarna az sem komoly kapcsolatot akarna tőled, nehogy azt hidd.

"De az új èvben lettettem erről ès ezèrt kèrdeztem."

Haha, hogyne.

2017. jan. 3. 00:32
 19/45 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, amúgy nem is értem, miért merült ez fel benned. :) Ne hallgass ezekre, mind frusztrált idióta, aki féltékeny bármelyik pasira, aki 1 m-nél közelebb bír jutni egy nőhöz.

Ne érezd magad rosszul, nem tettél semmi rosszat.

2017. jan. 3. 00:34
 20/45 anonim ***** válasza:
46%

Az nem baj, ha vágysz a szerelemre, de amíg egy étteremben várunk az asztalra, addig is miért ne érezzük jól magunkat a bárban.

Ha olyannal hoz össze a sors, aki megfog, akkor úgyis leragadsz nála.

2017. jan. 3. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!