Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek soknak számít, ha eddig négy pasival lefeküdtem?
Elsősorban fèrfiakhoz szól a kèrdès. Ha pl. kíváncsiságból rákèrdeztek a kiszemelt nőnèl, akkor utána már kevèsbè lesz számotokra "èrdekes"?
- mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos egy diszkó 3,14csa vagyok, közlöm velük, hogy nem így van :)
21/N
az ilyen komoly és érdekfeszítő, rendkívül kényes témát feszegető kérdések miért mindig éjjel kerülnek kiírásra?
egyébként meg tipikusan a két végletről szól a kérdés, van aki tolerálja az ilyet, van akit meg megbotránkoztat.
majd a leendő urad eldönti, hogy melyik tábort erősíti.
nem hiszem hogy ezt a roppant konstruktív kérdést pont a gyikes társadalomra ne bízni.
nekem minden estre fake szagú ez az egész.
"átlagos, a farkának parancsolni képes faszi"
Aha, inkább nem kellesz senkinek, úgy könnyű.
És mégis ki vagy te, nudli, hogy te vagy a mérce?
26: "Ilyet is csak az ír le, aki nem feküdt még le olyan emberrel akivel őszintén szerették egymást."
28 fiatal nő, csak két fiúval feküdt le. Én meg középkorú férfi, jópár nővel feküdtünk le, és bizony neki van igaza, nem neked. Nem attól függ a szexuális élmény, hogy őszintén szeretjük-e egymást. Persze ott helyben mindenkit szerettem, de tudom te nem erre gondolsz. Ég és föld lehet a szexuális élmény közt. A két nő akivel nekem nagyon jó volt, azok közül az egyik csak nagyon kevés férfival volt előtte, a másik pedig kimondottan sokkal. A közös inkább az volt, hogy mindketten nagyon ismerték a testüket és nagyon nyitottak voltak. Nem az átlagember szintjén, hanem a 28-as fiatal nő szintjén. Én se hittem ezt sokáig, amíg meg nem tapasztaltam mind a két végletet.
Nekem sok, főleg hogy kalandok voltak. Azt azért tudnod kell, hogy hiába újév, szűz már nem leszel, és már megtörtént.
Van akit nem zavar, de én biztos nem lennék az ötödik, és a pasid sem.
De mindenesetre egy komoly kapcsolatban mond el őszintén a párodnak, ne tagadj le semmit. Mert ha olyan, akkor akár 20 év múlva 2 gyerekkel vág ki az utcára. Persze okolhatod érte a férfit, de akkor ez már nem segít rajtad...
Feminácik! Jöhetnek a piros pacsik, okoskodások, sértegetések, legyetek tőle boldogok. :-)
Ez a szám még nem zavarna, a körülmények szoktak inkább.
30/f
Nem kérdeztem rá soha, mert nem foglalkoztat.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!