Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom elment külföldre!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elment külföldre! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A párom októberben úgy döntött, hogy anyagi okokból elmegy külföldre dolgozni,szeretné megalapozni a jövőnket és egy kis pénzt gyűjteni. Úgy volt, hogy decemberbe hazajön és nem megy vissza. 2 és fé hónap után hazajött az ünnepekre, de szeretett volna még egyszer visszamenni, még gyűjteni egy kicsit. Ma ment vissza, 9 napot volt itthon és legközelebb csak március, de inkább április végén tudna hazajönni. Azt hittem már könnyebb lesz, de nem kapom a helyem és teljes bennem az üresség, folyton csak sírni tudnék. Valaki aki hasonló helyzetben van vagy volt, szivesen vennék egy két jó tanácsot, hogy ők hogy csinálták végig
2017. jan. 1. 19:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sokan vannak ilyen helyzetbe, és még rosszabb azoknak, akiknek gyerek is van. Nem tudom megtenni, hogy egy-két napra elmenjek hozzá, mert nagyon drága az út. Ahogy a korábbi kedves válaszoló írta, elköltenénk akkor azt a pénzt, amit eddig félretett, így ki kell várjam, míg ő tud jönni :( Köszönöm a válaszokat, próbálom valamivel lefoglalni örökké magam.
2017. jan. 1. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hová ment, de ha például németország vagy ausztria, esetleg svájc, akkor ezekbe az irányokba rengeteg telekocsi van amik viszonylag olcsón elvisznek-hazahoznak.

Angliába rengeteg fapados járat ami szintén nem drága.

Lehetséges hogy nem fogja tudni feladni a külföldi munkát, több évig. Szóval nem csak ezt a pár hónapot kellene kibírnod amit most tervez. Én elgondolkoznék ezen hogy mi lesz ha még a kitűzött időpont után is visszamegy megint. Vele kell menj te is, inkább erre koncentrálj, hogy azt mikor és hogyan tudod megoldani!

2017. jan. 2. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én nem sok rációt látok az ilyen jellegű kapcsolatokban. Én azt nagyon is elhiszem, hogy az itthoni helyzet sem ideális, és nem lehet itthon vasszeget se keresni.. Ok.

De azt se tartom normálisnak, hogy hónapokig külön-külön legyenek az ilyen emberek. Annyira muszáj volt kimennie neki? Ilyet a szerelmemtől, ha valóban szeretem, csak úgy tudnék elképzelni, hogy marha nagy pácban, adósságban vagyok és kimegyek pár hónapra összekaparni a pénzt..

Ha "csak" az a cél, hogy több pénzt keressen valaki, akkor pedig kvázi bevárnám a szerelmemet, és meg se próbálnék kimenni nélküle!

Felmerült bennem, hogy ez a fiú kalandvágyból, világ látás miatt is ment még ki, nem azért, mert égetően nagy szüksége lenne rá.

Az ilyen kapcsolatoknak 99 %-ban nincs jövője. Először csak rövid időre megy ki, aztán azt mondja még kint marad és csinálja. Aztán még hosszabb, még hosszabb. Közben pedig azt veszed észre, hogy teljesen eltávolodtatok egymástól, és már neki se fontos a MI, hanem az ÉN lesz az. Az, hogy Ő hogyan érezze ott jól kint magát, lesznek majd ismerősei, barátai kint. Aztán szerelembe és szexbe esik. Sajnos ez így működik. Egy kezemen meg tudnám azon párok számát számolni, akik TÉNYLEG kitartottak egymás mellett, és nem mentek félre, és az eredeti elképzelés, cél mellett tartottak ki, és nem váltak külön az útjaik.

Amint nekem azt mondaná egy fiú, hogy kimegy: ágyesz-bugyesz.

Onnantól tudnám, hogy keresztet vethetek rá. Mármint az egész kapcsolatunkra.

2017. jan. 3. 01:11
 14/15 anonim ***** válasza:

6. Csak válaszoltak az itt feltett kérdésre. Mindenki leirta a véleményét . Itt csak te okoskodsz. Biztos nő vagy.

Azért ne az legyen már a hibás aki tenni akar a családért, vagy hajlandó többet vállalni , dolgozni.

2017. jan. 3. 06:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szimplán leírták a véleményüket, mert az egyesek megtették normális keretek között, én is; ellenben mások meg belekötöttek a kérdezőbe, "ugyan máááá, nehogy máááá" jelleggel,

holott nem logikus, hogy mindenkinek megéri a nyugat. Helyzetfüggő, szempontfüggő, erre hívtam fel a figyelmet.

Ehhez képest előítéletesen belekötöttek páran az elején, a kedves kérdezőbe.... Szomorú.

2017. jan. 3. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!