Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elment külföldre! Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A párom októberben úgy döntött, hogy anyagi okokból elmegy külföldre dolgozni,szeretné megalapozni a jövőnket és egy kis pénzt gyűjteni. Úgy volt, hogy decemberbe hazajön és nem megy vissza. 2 és fé hónap után hazajött az ünnepekre, de szeretett volna még egyszer visszamenni, még gyűjteni egy kicsit. Ma ment vissza, 9 napot volt itthon és legközelebb csak március, de inkább április végén tudna hazajönni. Azt hittem már könnyebb lesz, de nem kapom a helyem és teljes bennem az üresség, folyton csak sírni tudnék. Valaki aki hasonló helyzetben van vagy volt, szivesen vennék egy két jó tanácsot, hogy ők hogy csinálták végig
Menj vele és úgy könnyebb mindkettőtöknek. Meg anyagilag még jobban jártok.
2017. jan. 1. 19:43
2/15 anonim válasza:
Nem értem az ilyet,sosem értettem.Kimegy megalapozni a jövőtöket??Ő.És te mit csinálsz?Vakarod a feneked?Ha valaki elkezd jól keresni,nem fogja lejjebb adni,tehát nem véletlen,hogy visszament.Menj te is,és éljetek kint.
2017. jan. 1. 19:50
3/15 anonim válasza:
Gondolom van net lehetoseg kint. Skyp videochat.napkozben meg dolgozol gondolom.utana menj el egy tanfolyamra pl. .
2017. jan. 1. 19:57
4/15 anonim válasza:
Én sem értem,hogy miért nem mész te is?
Ketten könnyebb lenne az ismeretlenben+ fele annyi idő alatt tudnátok megkeresni azt a pénzösszeget,mint ő most egyedül.
2017. jan. 1. 19:59
5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok kimenni most vele, mert mesterizek és most így félév közepén nem akarom abba hagyni. Amúgy én is dolgozok itthon, és én is havi szinten teszek félre pénzt a lehetőségekhez mérten, nem csak ő.
2017. jan. 1. 20:01
6/15 anonim válasza:
Marhára bírom, amikor ismeretlenül megítélnek valakit. És ha gyeses? És ha mozgáskorlátozott...? Vagy mint írja a kedves kérdező: idehaza kötik a tanulmányai.
Ezen felül egyes okosok hozzáteszik, hogy olcsóbb külföldön... Ha egyszer nem tud kimenni, akkor valami köti ide, az is lehetett volna, hogy munkaképtelen; ez esetben drágább külföldön, nem olcsóbb... Ezt azelőtt szerettem volna kommentelni, hogy reagált a kedves kérdező.
De így is, ha általánosságban belegondoltok, sok oka lehet, miért nem tud költözni, vagy miért nem éri meg valakinek nyugatra költözni. De beleugatni azt szeretnek egyesek, meg ítélkezni, nem ismerve az illető vonatkozó körülményeit...
2017. jan. 1. 20:08
7/15 anonim válasza:
A parod kulfoldon van, ez szomoru, de ekkora szomorusagra max. akkor lehetne okod, ha a lovaskocsik koraban elnenk vagy ha a baratod Peruba ment volna egy farmra olajbogyot szuretelni, ahol meg aram sincsen. Feltetelezem, hogy nem igy van, szoval tessek picit kreativnak lenni. Ha Europaban van, siman talalkozhattok 4-5-szor, nem is ertem minek kene ezzel aprilis vegeig varni.
2017. jan. 1. 20:12
8/15 anonim válasza:
Kitartás! fejezd be a sulit és mehetsz.
2017. jan. 1. 20:12
9/15 anonim válasza:
Te is elmehetsz néha hozzá pár napra, ha ő nem tud hamarabb jönni.
2017. jan. 1. 20:48
10/15 anonim válasza:
7-es talán azért nem tudnak találkozni 4-5-ször, mert a "haszon" amit megkeresett, és félretesz az elmenne az utazásra nem?? Ezen talán el kellene gondolkozni picit! Mellesleg egy új munkahelyen az nem úgy van, hogy akkor jövök-megyek amikor én akarok, eléggé kötött szabályok vannak. Ott sem nézik jó szemmel, ha friss alkalmazottként szabadságot veszel ki! Ezen se gondolkoztál még el?
Kint külföldön sincs kolbászból a kerítés. Komoly szabályok vannak, és dolgozni kell.
Vannak nem is kevesen, sőt nagyon sokan olyanok, akiknek családjuk van és évente 3-4 alkalommal jöhetnek CSAK
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!