Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vállalnátok hogy igy költözzön hozzátok egy pasi?
Kulföldön élek es magyarorszagról kijönne hozzam ( ö szorgalmazza) egy pasi , azt mondta h elsösorban miattam , de meglepödve hallottam h úgy jönne , h végképp, nem akar visszamenni többet , keveset keres es itt akar dolgozni , élni.
Mondta h dolgozni akar, nem élösködni rajtam de arra gondolok, h több idö is eltelhet , amig munkat talal . Es addig szerintem nekem kene tartanom, nert nincs honnan annyi penze legyen h hónapokig tartson.
Ti vallalnatok egy ilyen helyzetet?
Mindketten fuggetlenek vagyunk , regebbi ismerösöm.
:) pont idepasszol a történetem.
Van egy kollégám, mi már kb 1 éve kint dolgoztunk mikor megismert otthon egy lányt. Haza járt hozzá minden hétvégén, kb 800km a táv ami oda-vissza ugye 1600km. Ezt lenyomta minden hétvégén szinte. Majd 1 évig csinálta ezt. Aztán úgy nézett ki mint egy zombi, arca beesett, lefogyott, de amúgy sem volt erős alkat. Aztán kijött hozzá a lány, szinte minden anyagiakat a fiú állt. A lány sokáig nem dolgozott, válogatott ez nem jó az fárasztó ez messze van, szóval mindig volt kifogás. Végül lett munkája. Lassan 4 éve együtt vannak. Most a lány kitalálta hogy ő el van hanyagolva, rámászik egy másik kollégára. Kíváncsi vagyok a végkifejletre, remélem a srác kivágja mint macskát szarni. Ez kb a pofátlanság netovábbja. Kivakarják a " szarból" aztán annyi vér nincs a pucájában hogy azt mondja ez nem működik, szakítsunk. Neeem inkább félrekúrok.
Na ő hát én a helyedben fenntartásokkal kezelném a dolgokat. Semmiképp sem költöznék össze kint így hirtelen senkivel. Legyen saját albérlete, amit ő fizet! Nehogy már egy férfi egy nőre akaszkodjon helló...
Nagyon rossz szituba tudsz így keveredni ha rögtön összeköltözöl valakivel. Ismerkedjetek tudom is én fél évig, aztán el lehet gondolkozni az összeköltözésen.
Eszedre hallgass, ne a szívedre.
Cifra dolgok történnek néha, amit fent leírtam az csak egy a sok történetből, amit itt kint láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!