Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi egy nap mennyi időt igényel hogy beszélgessen a barátnőjével?
Amikor nincsenek együtt, neten kereszetül^^
Nekem az a tapasztalatom hogy a nők sokkal többet beszélnének a párjukkal. Nektek?
Ez azért sok mindentől függő dolog. Általában mi minden nap beszélünk van hogy ő keres engem először van, hogy én őt ha van mondanivaló akkor többet beszélünk ha épp nincs kevesebbet de úgy reggeltől estig mindig leírjuk egymásnak ha épp van valami.
22/L
Most komolyan azt hiszed, hogy erre van általános válasz? :D Az exemnél olyan fél óra volt, a mostani páromnál 6-7 óra.
TELJESEN személyfüggő, nem pedig nemfüggő.
L
neten 0 percet! Nem fogok a gép előtt ülni és csetelni.
Jöjjön át, vagy átmegyek én é beszéljük. Vagy ha nem megoldható, akkor beszélünk 2-3 naponta amikor tudunk ÉLŐBEN találkozni!
"Nekem az a tapasztalatom hogy a nők sokkal többet beszélnének a párjukkal."
Ez paradoxon. Hogy tudnának a nők többet beszélni a PÁRJUKKAL, mikor ahhoz a pár együttműködése is elengedhetetlen? Maximum azt jelenthetnéd ki, hogy többre van igényük, de ez sem feltétlenül igaz.
Az én párom, amikor még nem voltunk együtt, napi szinten igényelte a hosszas beszélgetéseket, akár órákon keresztül. Sokkal jobban igényelte, mint én, a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!