Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek akkor ha van pasija?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecifei98 kérdése:

Mit tehetek akkor ha van pasija?

Figyelt kérdés
Szóval már facebookon ismertük egymást de még nem találkoztunk igazából nem is tudtam hogy ott lesz de véletlenül összefutottunk és meghívtam egy italra és táncoltunk is. Végül pedig egy csókra is sorra került de kiderült hogy van barátja. Igazából nagyon tetszik nekem meg szimpatikus is és nemtudom hogy most mi tehetnék azért hogy összejöjjünk.

2016. dec. 18. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
a szemed láttára bizonyítja, h mennyire hűséges, légy bölcs, és gondold át, h mit teszel, és amit teszel, attól milyen emberré válsz
2016. dec. 18. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

Elmondom a lényeget:

1, Van pasija. Vörös lámpának már villognia kellene.

2, Csókolózott veled úgy, hogy van párja. Minősítsd kérlek magadtól.

Az én kérdésem:

Miért szimpatikus számodra az ilyen nő? Nő... nőnemű ember.

A következőt teheted, ha az összejövést pár éjszakára érted: nagyon jól csinálod, folytasd, amíg nem találsz normális nőt. Párkapcsolatra viszont alkalmatlan.

33F

2016. dec. 18. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szerencsés helyzetben vagy, mert úgy ismerted meg a jellemét, hogy nem voltál vele kapcsolatban. A barátja nem olyan szerencsés, mint te. Esetleg mondd meg neki (ti. a barátjának), ha gondolod.
2016. dec. 19. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:

sztem aljas dolog szétbarmolni egy kapcsolatot.

De sajnos nagy divat.

Mostanában úgyvan hogy kell nekem, megszerzem, nem számít hány embert teszek ezzel tönkre.

Nekem is volt, hogy nagyon nagyon bejött valaki, de tudtam hogy van komoly kapcsolta, és nem másztam rá.

Lehet életem hibáját követtem el ezzel, de embernek érzem magam.

Más kérdés, hogy csak én vagyok ilyen lelkiismeretes, mert visszafelé, sajnos velem történt már meg hogy rástartoltak a csajomra, és ez miatt lett vége a kapcsolatomnak.

25/F

2016. dec. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!