Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok hogy igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vállalnátok hogy igy költözzön hozzátok egy pasi?

Figyelt kérdés

Kulföldön élek es magyarorszagról kijönne hozzam ( ö szorgalmazza) egy pasi , azt mondta h elsösorban miattam , de meglepödve hallottam h úgy jönne , h végképp, nem akar visszamenni többet , keveset keres es itt akar dolgozni , élni.

Mondta h dolgozni akar, nem élösködni rajtam de arra gondolok, h több idö is eltelhet , amig munkat talal . Es addig szerintem nekem kene tartanom, nert nincs honnan annyi penze legyen h hónapokig tartson.

Ti vallalnatok egy ilyen helyzetet?

Mindketten fuggetlenek vagyunk , regebbi ismerösöm.

2016. dec. 22. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, hogy egyfajta ugródeszkának tekint téged, jobbik esetben összekötné a kellemest a hasznossal, vagyis ugródeszka+barátnő. Hát, én a helyedben alaposan meggondolnám, de nyilván attól is függ a dolog, hogy milyen régóta ismeritek egymást és milyen viszonyban is vagytok...
2016. dec. 22. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak ismerősöd így nem. Szedjen össze pénzt és fizesse a rezsi meg a bérleti díj részét addig is amíg munkát keres az úgy korrekt. 26/F
2016. dec. 22. 10:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legjobb (neki). Kimegy, kap segítséget, kosztot, kvártélyt, szexet...

Kislány, te jótékonysági szállodát üzemeltetsz, vagy párkapcsot keresel? Most komolyan...

2016. dec. 22. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy vállalnám!

Ha dolgozni akar, akkor előbb keressen egy munkahelyet a közelben, addig jöhetne párszor látogatóba, hogy megnézzük, egyáltalán kibírjuk-e egy légtérben, és ha minden klappol, és lesz munka, akkor jöhetne oda lakni. Addig még sok víz lefolyik a hátatokon.

Így, hogy csak úgy kimenne hozzád lakni, miközben alig ismeritek egymást, egészen biztos nem mennék bele a helyedben.

Nyugodtan mondj neki nemet! Ha tényleg te érdekled, meg fogja érteni az álláspontodat, ha látványosan besértődik, akkor tényleg csak ingyen szállodának nézett.

2016. dec. 22. 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
#4: Addig biztos nem fog allast kapni amig nem lakik ott.
2016. dec. 22. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Biztos, hogy nem. Még egy jó barát esetében is meggondolnám, de egy pasit 1000% nem tartanék ki.
2016. dec. 22. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne basszátok el a barátságot.
2016. dec. 22. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

5: Nehogy azt hidd!

Nekem csak egy hajszálon múlt, hogy nem költöztem külföldre egy pasi miatt. :) Már a munkahely is meglett volna, nem ezen múlt, hogy nem lett belőle semmi.

Pont ott volt a bibi, hogy hol ő volt nálam, hol én nála, és idővel rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan, mint amilyennek először mutatta magát, és hogy csak a munka miatt meg nem költözök el 1000 km-re minden szerettemtől.

Ha valaki akar, akkor talál munkát.

De nem kell ehhez külföldre se menni. Van egy ismerős srác, ő az ország másik végéből költözött ide, mert megismert egy nőt. Találkozgattak, úgy érezték, hogy működni fog a dolog, és keresett munkát a közelben, aztán cuccoltak össze.

A kérdező esetében az a gond, hogy egyáltalán nem biztos, hogy köztük bármi lehet. És akkor mit csinál?! Dobja a pasit az utcára, hogy csináljon, amit akar? Vagy fizessen neki egy vonatjegyet csak haza?

Abszolút sarokba lenne szorítva, mert hajléktalant csak nem csinálhat belőle, viszont nincs garantálva, hogy akár valaha az életben talál munkát helyben. Nincs ám külföldön sem kolbászból a kerítés!

2016. dec. 22. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Az én esetemben majdnem a fordítottjára került sor, ti. hogy a lány költözött volna ki a fiúhoz hasonló körülmények között. Érdekes, akkor senki sem tiltakozott, hogy ez kitartás lenne meg ugródeszka meg ilyenek...
2016. dec. 22. 11:29
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

Várhatóan megtakarítás nélkül menne hozzád, aztán büdös lenne a munka, mert ő vár a neki megfelelőre. Aztán ha valahogy mégis lesz munkája, akkor jobb lenne ha mégse költözne el, mert nem tudná fizetni...

Szóval te most arról döntesz, hogy a nyakadba akasztasz e valakit, v nem?! Mert elküldeni nem lesz problémamentes ;)

2016. dec. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!