Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra értékesebb az a pasi akinek a szerelem fontosabb mint a szex?
a szex lehet meghitt. nem értem, a te logikád szerint egy plusz jó élmény mivel rosszabb, mintha nem lenne.
"Van olyan nő aki sokat várat a szexre,de ha öszinte és mély a szerelem 2 ember között akkor az kárpotólja az aktust.."
gondolom, ha te vagy a nő, akkor megértést vársz ezzel a kérdéssel. ha pedig te vagy a férfi, meg szeretnéd magyarázni, miért (jó, hogy) nincs szex.
szerintem önáltatás, amit csinálsz, akármelyik fél vagy.
Számomra fontosabb a szerelem mint a szex.
Akinek a szex a legfontosabb egy kapcsolatban, az nem az érzések miatt van a párjával, hanem az élvezetekért.
ma 16:22
A nők mondják állandóan hogy minden pasi csak azt akarja.
Tehát én alapból inkább az érzelmekre teszem a hangsúlyt,a törödésre és megértésre. De ettől nem vagyok fatökü,tehát ha testiség kell a lánynak akkor megfogja kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!